« Odpowiedź #176 dnia: Czerwca 07, 2011, 15:28:22 pm »
Wygląda przepięknie!! O takiego Hitmana walczyliśmy. Bardzo się cieszę, że w grze będzie można przemykać w cieniu, brakowało mi tego troszeczkę w poprzednich częściach.
« Odpowiedź #188 dnia: Czerwca 11, 2011, 01:44:12 am »
No to wygląda wspaniale. Świeżo w pamięci mam Blood Money i to co widzę tutaj jest przezajebiste. Już się nie mogę doczekać, kiedy położę na tym swoje łapska.
« Odpowiedź #190 dnia: Czerwca 11, 2011, 18:32:14 pm »
Bardzo podoba mi się również motyw z zakładnikiem. Nie przypominam sobie, aby wcześniej w takiej sytuacji SI nerwowo czekała na nasz ruch. Z reguły kończyło się to od razu zadymą, a tutaj gra może nam nieźle na nerwach pograć - w tym dobrym znaczeniu oczywiście.
Bardzo podoba mi się również motyw z zakładnikiem. Nie przypominam sobie, aby wcześniej w takiej sytuacji SI nerwowo czekała na nasz ruch. Z reguły kończyło się to od razu zadymą, a tutaj gra może nam nieźle na nerwach pograć - w tym dobrym znaczeniu oczywiście.
SI jest bardzo chwalone w zapowiedziach tak jak i ten moment z zakładnikiem. Policjanci zwracają się do niego po imieniu, on stara się wyprosić wolność no i przede wszystkim nikt nie rozwala kumpla w 3 sekundy.
Z tego co mówią twórcy, nie będzie można narzekać na monotonię poziomów, które mają być bardzo zróżnicowane (chociaż już czwórka była bardzo różnorodna. W dwójce nie podobało mi się nagromadzenie poziomów w zimie, a w Contracts było zbyt wiele poziomów w Chinach).