Autor Wątek: Turok  (Przeczytany 3393 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Lantan

• Pionier
  • *
  • Reputacja: 0
Turok
« dnia: Maja 19, 2008, 23:16:20 pm »
Turok Rebirth nowa odslona starej kultowej gry ach piekne czasy 3dfx :D
Gra postawiona na UT engine, nie powinna grzeszyc grafika
http://www.gamespot.com/pc/action/turok/images.html
Oczywiscie dalej mamy doczynienia z dinozaurami, a plusem sa ciekawe motywy atakow od tylu z nozem no i co najciekawsze tym nozem potrafimy odciac paszcze gadzinie :D

Co Wy na to ? Jak dla mnie bomba :P

b.szym

• Kapitan Żbik
  • Reputacja: 1
Odp: Turok
« Odpowiedź #1 dnia: Maja 20, 2008, 12:01:42 pm »
A ja mam dość produkcji przesyconych przemocą, chciałbym ujrzeć na PC cudowne platformery pokroju: JAK, CRASH, czy RATCHET.
Czemu żaden z producentów nie zaryzykuje?

Halski

• Towarzysz
  • Grrracz
« Odpowiedź #2 dnia: Maja 24, 2008, 14:12:27 pm »
Viva Pinata jest;)
http://grrr.pl -  blog dla prawdziwych grrraczy!

Chicken

• Pionier
  • *
« Odpowiedź #3 dnia: Czerwca 12, 2008, 00:00:38 am »
Bo strzelaninki sie najlepiej sprzedaja, jak jestes antyprzemoc to zagraj sobie w taka chrzescijanska gierke bez przemocy, podobno jakas taka wyszla, chyba przygodowka :P Zreszta nie o tym jest temat co do Turoka, no to calkiem niezly klimat jak na gre, choc grafika nie powala, to i tak niezla siekana jest z dinozaurami, najlepsza akcja jest jak nozem rozcina gardziela jak wspomnial Lantan :P

b.szym

• Kapitan Żbik
  • Reputacja: 1
« Odpowiedź #4 dnia: Czerwca 12, 2008, 02:13:47 am »
Bo strzelaninki sie najlepiej sprzedaja, jak jestes antyprzemoc to zagraj sobie w taka chrzescijanska gierke bez przemocy, podobno jakas taka wyszla, chyba przygodowka :P Zreszta nie o tym jest temat co do Turoka, no to calkiem niezly klimat jak na gre, choc grafika nie powala, to i tak niezla siekana jest z dinozaurami, najlepsza akcja jest jak nozem rozcina gardziela jak wspomnial Lantan :P
Taaaa, ostatni widok o jakim marzę, to krew tryskająca z gardła... Co ma takiego w sobie przemoc, że tak bardzo pragniecie nią władać? Boje się, że jak znudzą się wam gry, to wyjdziecie na ulice, i podetniecie komuś gardło - bo fajnie tryska krew... Twardziele...
Prawdziwą frajdę sprawiają mi gry bez przemocy, naładowane w pełni pozytywnymi emocjami. Niestety na pececie jeszcze takiej nie znalazłem, tzn. wiem, że viva pinata, ale i tak na razie nie mam kasy. A i tak nigdzie jej nie znalazłem.

« Ostatnia zmiana: Czerwca 12, 2008, 09:54:42 am wysłana przez b.szym »