I jak tam, wariaty, gra po necie?

Zagrałem jeden meczyk w Be a Pro i nie było tak źle, jak się spodziewałem. Ludzie starali się trzymać pozycje, a gra nabiera dużego kolorytu, nie to co granie w singlu gdzie AI nie używa super cancela i się głupio mija z piłką.
Ogólnie jedyne co mnie denerwuje to brak możliwości edycji twarzy piłkarzy, bo jak patrze na takiego Błaszczykowskiego to aż Edytor w kieszeni się otwiera, a tu kupa... Także spodziewałem się więcej opcji w Be a Pro: Sezony, czyli możliwość zmiany wyglądu postaci w czasie rozpoczętego sezonu, numeru, jakieś wywiady itp. No i jest zbyt łatwo - już po pierwszym sezonie podbiłem Overall z chyba 60 do prawie jakichś 78-80. W tym trybie jesteśmy skazani na sukces (przynajmniej ja po pierwszym sezonie w Atletico trafiłem do MU - trochę wysoko zacząłem, więc może to przez to), no chyba że naprawdę ktoś wybitnie nie potrafi grać piłkę nożną lub nie zna zasad.
Nikt tu też nie wspomniał, że ekran formacji już bardzo zbliżył się do tego z PESa

Czyli można sobie ustawić zawodnika gdzie się żywnie podoba i ustalać kierunek poruszania się w obronie/ataku itp. Czemu ja o tym wcześniej nie wiedziałem?? (chyba że to już było w 08mce..)