Siema, mam nadzieję, że takie tematy nie ulegają przedawnieniu.
Przesiadłem się na Fifę z Pro evo i jestem pod wielkim wrażeniem. Ale zamiast pochwał mam kilka pytań.
Czy podczas normalnego meczu (tzn. z kamerą pokazującą boisko tradycyjnie, nie w trybie gwiazdy) jesteście w stanie używać prawej gałki do zwodów? Za cholerę nie mogę się tego nauczyć. No i po co ten przycisk (LT), tylko utrudnia całą sprawę.
Strzał jest w cholerę ciężki, bramkarz wyjmuje niesamowite petardy. Strasznie to deprymujące gdy człowiek się napina, strzela z całych sił jakie fabryka dała, a bramkarz łapie (!) piłkę spokojnie w rękawice...
Ogółem bardo dobra gra, zaskakująco realistyczna, a strzelenie gola Barcelonie w 79 minucie lobem przy asyście obrońcy to fantastyczne uczucie

Dziwne, że EA nie wykorzystali prawego spustu do regulowania tempa biegu, przynajmniej nie wyczułem, żadnej różnicy.
Jeszcze jeden patent. Gram na zawodowcu, prowadzę dwa zespoły. I tak, jak gram realem to chłopaki nie męczą się wcale, na następny mecz są gotowi na 100%. Z kolei Jaga pada na twarz po dwóch meczach.
To kilka luźnych myśli jakie mam po graniu parę dni w Fifacza, dobra rzecz
pzdr