Operation Flashpoint 2
Czy to nie był także przypadkiem symulator dla US army oraz silny pecetowy FPS ?
Red Alert 3 - Jakiś Gameplay poprosze i zajawkowy trailer
Mirrors edge - jak wyżej
skate it na Wii
- jestem baardzo ciekaw jak to będzie wyglądać. Wii fity chyba padna przy tym.
Electronic Arts jakby nie było mają przekozackie tytuły w przygotowaniu to trzeba przyznać
Red Faction Guerilla - o tak mam do niej sentyment bo pierwsza część to pierwszy fps w jakiego grałem w życiu (chlip ;( to piękne robienie jaskinii w pokoju pełnym szkła. Zna to ktoś ?)
GOW 2 - wiadomo kontynuacja mojej gry wszechczasów, teraz tylko licze na upewnienie się w stanowisku który mówi: Pre-order Limited Version
Motorstorm 2 - grałem w jedynke, podjarałem się, jedna z nielicznych gier które mnie jarają na ps3. Pamiętam te pamiętne wołania z kumplem w markecie heh: Split-screen !!!
Killzone 2: W nowym Neoplus piszą że na obecną chwilę gra faktycznie wygląda przekozacko. Czyżby osiągnęli jakośc słynnego rendera ? Tylko co w tej grze jest takiego niezwykłego ??? Strzelanie z widoku z oczu ? Wciskanie guzików prawą ręką ? Hmm może założyć temat o tym ? Jedynka z recenzji wynika że była mocno średnia (z naciskiem na mocno).
Dzięki za info Lupi