Autor Wątek: Driv3r  (Przeczytany 6597 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

daras

• Towarzysz
  • Reputacja: 0
Driv3r
« dnia: Lipca 02, 2004, 19:01:19 pm »
Rozpoczynam temat, bo tam na dole sie pogadac nie da, bo Lewik zauwazyl literowke, ktora potem sam zrobil i polemika zamyka sie tylko wokol tego :P .
Ja jestem w ciezkim szoku ocen internetowych. Nie gralem w ta gre, ale poczekam na recenzje profesjonalistow (czyli papierowe gazety rulez:), nie obrazajac zarazem prowadzacych GO:). Nie wiem co mam robic, nie wiem co mam poczac :cry: . Tyle na ten tytul czekalem, zmartwiony jestem. GTA mi sie juz znudzil, chcialem wrocic do tych wspanialych, realistycznych, "driver'owych" chwil. Nie no bez jajec, przeciez tworcy nie mogli spieprzyc takiego tytulu, bez jajec 2!!!!!!!
Recenzenci- macie cos na swoje usprawiedliwienie? :?
PES 5, Tekken 5, God of War, SSX On Tour

Anonymous

• Gość
Driv3r
« Odpowiedź #1 dnia: Lipca 02, 2004, 20:01:24 pm »
Może tak. Jeśli poprzednie części cie jarały, ta też dostarczy ci wielu niezapomnianych wrażeń. Wierz mi gdybym miał wystawiać ocenę napodstawie nieobiektywnych, fanowskich spostrzeżeń dałbym 8-. To tyle.

El_Toro

• Obywatel
  • **
Driv3r
« Odpowiedź #2 dnia: Lipca 05, 2004, 22:56:36 pm »
Jesli nudzi cie GTA sprubuj The Gateway. Super. Ale na Drivera 3 tez czekalem... i kupie jak stanieje na Allegro.

daras

• Towarzysz
Driv3r
« Odpowiedź #3 dnia: Lipca 05, 2004, 23:38:11 pm »
Wlasnie przechodze The Getaway po raz drugi oczekujac na kontynuacje :wink:
Na GTA San Anderas ofkoz tez bede czekal, ale juz nie z takim zapartym tchem co na Driv3r'a...

B(L)ANCOS

• Pionier
  • *
Driv3r
« Odpowiedź #4 dnia: Lipca 06, 2004, 10:58:57 am »
Ja ją mam w domu od tygodnia i powiem wam jedno kicha grafika i mnóstwo bugów. Odechciało mi się grać wczoraj dostałem SC Pandora Tomorow i wto się bardzo przyjemnie pociska. W drivera zagaram jak nie będę maił w co pociskać, a na to się nie zanosi.
RAUL MADRID

daras

• Towarzysz
Driv3r
« Odpowiedź #5 dnia: Lipca 06, 2004, 21:48:41 pm »
Kicha grafika? Przestancie juz... Wcale nie jest taka zla, przesadzacie...
A poza tym nie grafa jest najwazniejsza...

szczurek

• ZMP-owiec
Driv3r
« Odpowiedź #6 dnia: Lipca 06, 2004, 23:39:34 pm »
wiadomo ze nie najwazniejsza, ALE :
-pamietasz jak cudowne obrazki serwowali nam wydawcy i developerzy
-pamietasz wszystkie entuzjastyczne zapowiedzi?
Mimo wszystko mamy prawo byc rozgoryczeni bo jednej rzeczy nie nawidze u dev. : podrasowywania screenow w PhotoShopie..... :/

daras

• Towarzysz
Driv3r
« Odpowiedź #7 dnia: Lipca 07, 2004, 11:36:39 am »
Tak robia wszyscy, niestety.
Z The Getaway byla jeszcze wieksza afera.

Enori

• Towarzysz
Driv3r
« Odpowiedź #8 dnia: Lipca 07, 2004, 19:56:17 pm »
Dziś grałem cały dzień w Driv3ra. Spodobał mi się ale ma za dużo błędów i nie jest żadnym hitem, to wszystko już było i już tak nie bawi. Denerwuje słaba animacja, postacie przenikaja wszystko rękami, nogami, głowami, czym się da. Ludzie są jacyś tacy sztywni. Piesi którzy wpadną pod koła wykrzywiają się i w takiej pozycji lecą jak jakieś klocki. Grafika jest średnia, światło jak dla mnie jest sztuczne, bardzo białe. Muzyka przypadła mi do gustu, ale nie każdemu może się podobać. Ogólnie gra jest dobra, ale to nie hit.

daras

• Towarzysz
Driv3r
« Odpowiedź #9 dnia: Lipca 07, 2004, 22:08:53 pm »
Enori- a czemu nie wspomniales o sednie gry, czyli rewelacyjnych misjach i trybach? :roll:

Enori

• Towarzysz
Driv3r
« Odpowiedź #10 dnia: Lipca 07, 2004, 22:44:00 pm »
Nie wypowiadałem się bo za mało grałem. Więc wyrażam swoją opinię o tym co zdązyłem zobaczyć. Tryb Undercover obcykałem tylko pobieżnie, gdyż nie mam memorki i wiadomo jakie są problemy. Jak narazie to misje były dosyć proste i sprowadzały się do jechania za samochodem albo do strzelaniny. Tak jak to w Driverach :wink: . Pościgi są fajne, misje strzelane też, w gta strzelaniny były prostą czynnością, tutaj wymagają trochę więcej zręczności. Narazie mam problem z szybkim celowaniem, bo PS2 mam od niedawna, a po włączeniu auto aim zmiany nie zauważyłem :? Take a Ride poświęciłem więcej czasu. Fajne jest to, że przed jazdą wybieramy jakim pojazdem i z jakiego miejsca w mieście zaczynamy. Driving games są przyjemnym dodatkiem, możliwośc rozegrania sobie pojedynczego pościgu lub ucieczki zapowiada się dobrze, jest jeszcze survival, a reszty nie pamietam :P Ogólnie ilość trybów jest wystarczająca, w końcu gta miało tylko jeden :D

daras

• Towarzysz
Driv3r
« Odpowiedź #11 dnia: Lipca 08, 2004, 23:12:24 pm »
No to o so chozi :D
Dla mnie Driv3r rzadzi!!! (w tym momencie pol Polski sie ze mnie smieje, a ja na to leje :P )

Ako

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 1
Driv3r
« Odpowiedź #12 dnia: Lipca 15, 2004, 18:08:33 pm »
Driv3r to kupka gówna. Grafika słaba, gra krutka, a najbardziej sie śmiałem z tego jak zobaczyłem, ze samochody sie dobudowują ( hahahahahahahaha ). No ludzie rzeczy sie budowały na psx, ale nie na PS2, wstyd. Jedyny plus gry to jazda samochodem ta rzecz im wyszła naajlepiej.

Renshu Clan

Renshu Clan Ako, UFO, Gawlisz, Zgieru, Gutek, Filo, Mysza, Tsubasa, Sheva, Luki_k

maciekps2

• Pionier
  • *
Driv3r
« Odpowiedź #13 dnia: Sierpnia 27, 2005, 19:56:30 pm »
zwalili tA GRE  i już :/ a najgorsze są te latarnie:D
ps2 satain silver,2 pady, 2 karty 8 mega (sony), ripper 3.2,pilot i jestem happy :D

szeni

• Pionier
  • *
Driv3r
« Odpowiedź #14 dnia: Sierpnia 28, 2005, 21:44:12 pm »
Hm, skoro juz odkopujemy temat, to wspomnę, że... to jest cudowna gra. Grafika jest... wspaniała. Swietny klimat. Wybrzeze Nicei w nocy nie wygląda mzoe tak pieknie, jak w rzeczywistosci (polecam wybrac się kiedys na Lazurowe Wybrzeże), ale to jest jedna z najpiekniejszych lokacji w grach wideo (mam doń słabość :D). Swietnie, ze gra jest trudna - to dodaje grywalności. Jak wspomnial HIV w recenzji w PSX Extreme, az dziw bierze, ze autorzy nie umiescili w takich pieknych miastach wiecej misji (nawet tych najnudniejszych, zapychaczy). Byloby jeszcze cudniej. A najbardziej podpasila mi muzyka. Gra ma zupelnie inny klimat niz GTA: SA, ich porownywanie nie jest na miejscu. DRIV3R to dorosla opowiesc, swietny film akcji z konca lat 80. (wskazują na to tez samochody). GTA: SA to pelny fajerwerkow, wesoly hood movie o czarnuchach. Co prawda w tę drugą pozycję nie gralem, ale poprzednie czesci GTA mam zaliczone i powiem Wam, ze dzielo Atari jest odeń miłą odszkocznią. Polecam kazdemu, zwlaszcza, ze teraz gra jest tania. Nie sluchajcie ludzi, ktorzy biadolą, ze jest pelno bugow (jest kilka, ale nie przeszkadzają one w rozgrywce - choc tu są wyjątki; kiedys np po pomyslnie zakonczonej misji chcialem skorzystac z ciekawej opcji, mianowicie replaya. Ku mojemu zdziwieniu, Tanner na ekranie zachowywal sie zupelnie inaczej, niz ja nim jeszcze przed chwilą sterowalem. Wpadal na beczki, dostawał kulki i... zmarł. Game Over, Mission Failed, Try Again. A przecież dopiero co to misję ukonczylem. Trudno, zakosztowalem geniuszu tworcow jeszcze raz :D). Swietna gra. Bylby z tego niezly film.

Slay

• Przodownik pracy
Driv3r
« Odpowiedź #15 dnia: Sierpnia 28, 2005, 22:08:20 pm »
Grałem w to, Boże widzisz i nie grzmisz! Nie widze nic w tej grze co by mnie do niej przyciągało :P

i kto tu ma najwiekszego gs ??

Master_666

• PIERESTROJKA
  • Reputacja: 194
Driv3r
« Odpowiedź #16 dnia: Sierpnia 28, 2005, 23:38:48 pm »
lepiej kupić se GTA Vice Siti za 79 zł.