za szybko koncza sie te walki :\
Nom troche, ale wiadomo to MMA Wiesz, jak będzi edo wybrania większy poziom trudności w full game to będzie dobrze, bo wydaje mi się że to co dali w demku to Easy
W demku już są poziomy trudności do wybrania w opcjach. Na ostatnim z czterech bez opanowania parteru nie ma szans, na trzecim komp też często schodzi do parteru, ale da rade sie oswobodzić za pomocą kilu podstawowych ruchów. Ogólnie defensywa w parterze to r1 (blok) + odpowiednie łuki prawym analogiem, jak już znajdziemy sie na przeciwniku, ten nas nie łapie a nie chcemy walczyć w parterze to uciekamy do stójki L3. Na wyższych poziomach kilka walk zakończyłem dopiero w trzeciej rundzie, a ile przy tym nerwów i satysfakcji
Nie pamiętam kiedy demko mnie na tyle czasu wessało, jakieś 3 godzinki w sumie ciupałem. Konieczne podstawy to kopnięcia na głowe (L1+noga) , na tułów (L2+noga) , kombinacje r1+ręce i klincze do wyprowadzania kolan (l1+prawy analog)
Trochę tylko martwi spora przypadkowość kombinacji w parterze (wiadomo łuki analogiem
) raz coś wyjdzie, raz nie, ale nie można mieć wszystkiego. Jak tylko online będzie na poziomie to ja to kupuje.