Kurka, ostatni patch sprawił, że wróciłem do D3! Zaskoczonym! W końcu jest sens w to grać. Oby tak dalej.
Też mam to samo, w końcu z paragonem też nie mam takiego problemu, bo się o wiele szybciej expa zdobywa (dodatkowo są jakieś bonusy za wydarzenia społecznościowe, ocb ? mam od wczoraj 50 % więcej do zdobywania doświadczenia ^^), ciekawe są bonusy mistrzowskie do cech : ) Przyznam, że z lootem to dla mnie się pogorszyło, wypada mi mniej przedmiotów a wcześniej miałem po 4 żółte czasami, legendy mi wypadają podobnie
z nefalemami na MP2 miałem 400 % magic finda a teraz zeszło mi do 200. Dodatkowo wszystkie moje skiszone legendy i żółte przedmioty na 4 innych postaciach i w skrzynce są nic nie warte w złocie i u kowala ; d No ale cóż, widziałem, że są nowe legendy i teraz aż się przyjemnie znów nabija lvl`e i walczy. Cała mechanika dla mojego łowcy demonów się zmieniła i musiałem szukać settingu od nowa
Wydaje mi się, że teraz także rzadziej wypadają klucze do machiny infernalnej, gram na torment 1, na dwójce wolniej mi się expiło = muszę jeszcze podbić dps.
Dodatek pewnie kupię, ale nie wiem czy na premierę, muszę nadrobić gry z plusa ; p