Patosław =- ja grałem tylko na emulatorze =- gra jest rozbudowana i na prawdę nie gra się tam na "fuksa" lecz w przemyślany sposób... Na zwycięstwo trzeba zapracować
Szmajdzik =- W swojej karierze miałem:
GB, GBC x2, GBA x2... Niestety nie mam NDS czego bardzo żałuję ale na pewno to nadrobię=- tylko problem w tym, że pokochałem NDS'a i mam taki mały niesmak co do NDS Lite [ nie wiem czemu skoro tą firmę uwielbiam ]...
To ja dostałem GB za "odwagę"
Wtedy mając pięć lat bardzo się bałem dentysty i jak z własnej woli poszedłem to czekała mnie nieziemska niespodzianka
Wtedy mieszkałem w Niemczech więc wszystko było pod ręką i sprawa się szybko załatwiła
Był zestaw Super Mario Land + Tetris
Pojawiły się w mojej kolekcji tytuły: "Salomons Club" [ gra logicznościowa=- masz planszę rozmiarów ekranu i musisz się dostać do miejsca w którym sie znajduje klucz=- klucz otwiera drzwi ( odkrycie
) i musisz się dostać do drzwi=- tak słabo to opisałem ale gram warta zagrania...
Xenon 2 też świetna=- latasz statkiem coś w stylu takiej starej gry na pegasusa jak się samolotem leciało... Tylko, że tu statkiem kosmicznym, który mogłeś rozbudować o nowe bronie i na końcu Boss
A Pokemony to jest MUST HAVE=- Snake_Plissken ma rację=- Szał całkowity...
Wymiataliśmy w to jak tylko się dało=- na ulicy wtedy wszyscy z okolicy się zbierali i czekali aż będą mogli z kimś zagrać
Wtedy nawet zrobiłem zeszyt z dokładnymi opisami pokemonami i znałem ich niemieckie nazwy
A tak chwaląc się trochę to też mam wiedzę która do dziś przetrwała
I doszedłem do trzeciej generacji ale powiem, że z wszystkich generacji najbardziej podoba mi się Pokemon Gold&Silver ale grafika zaczyna się dopiero od 3ej generacji
Jakiego masz NDS'a???
BARDZO WAŻNE dla grających w LoZ: "Minish Cap"
Drogi graczu jeżeli będziesz chciał zdobyć wszystkie figurki w minitendo to nie zapominaj pogadać z każdą postacią w świecei Hyrule bo możesz mieć taką samą nieprzyjemną niespodziankę jaką ja miałem =- nie pogadałem z jednym kolesiem co się na początku gry pojawia i teraz mają 129 figurek brakuje mi tylko tej jednej co jest dość irtyujące!!!!!!!