Zaprezentują, ale w formie renderowanego filmiku i kilku detali czyli premiera itp.
Przypuszczam ze E3 będzie należało do Sony
Proszę nie pisz ze Wii będzie na E3 rządziło w jaki kolwiek sposób, dla mnie ta konsola to porażka a gry są dalekie od mojego ideału
IGn twierdzi ze e3 bedzie nalezec do sony - dzisiaj sluchalem ich podcasta i wiedza o paru grach ktore ma sony pokazac Wink
ja tez tak uwazam _ jakos gow2 czy fable2 nie robi na mnie wrazenia duzego nie mowiac juz o Banjo
Proponuje jeszcze zalozyc tematy : E3 - PS2, X360, PSP, WII, DSBo przeciez nie mozna napisac w jednym.
co do gow3 to 60FPS w 1080p jest raczej niemożliwe, no chyba, że nie będzie AA i wytną połowę efektów i cienie
Cytat: hansatan w Lipca 12, 2008, 17:37:05 pmco do gow3 to 60FPS w 1080p jest raczej niemożliwe, no chyba, że nie będzie AA i wytną połowę efektów i cienie A uwierzyłbyś w roku 2001 ,że GOWII będzie tak wyglądać jak wygląda, gdy wszyscy narzekali na ciężką do zaprogramowania PS2?
Na E3 2005 prawie wszyscy uwierzyli, że tak będzie wyglądał Motorstorm i K2 na Ps3
tak uwierzyłbym... zauważ, że dużo się zmieniło, sami twórcy gier o tym mówią
Cytat: POK w Lipca 12, 2008, 21:09:32 pmNa E3 2005 prawie wszyscy uwierzyli, że tak będzie wyglądał Motorstorm i K2 na Ps3 Dobrze, że napisałeś prawie. ;)
Liczycie, że Sony zaprezentuje coś nowego (czyt nowe IP, możliwości, opcje itp), czy tylko kolejne zwiastuny dobrze znanych gier po raz enty?
btw. podobno we wtorek ma być eksta aktualizacja pss związana z e3
Konferencja Sony - wtorek 20:30 naszego czasu.Ja zawsze, na GS będzie można oglądać konferencje na żywo.
Cytat: pokrytyśniegiem w Lipca 14, 2008, 10:05:16 amKonferencja Sony - wtorek 20:30 naszego czasu.Ja zawsze, na GS będzie można oglądać konferencje na żywo. eeeeee... podaj linka
Cytat: Tanner w Lipca 14, 2008, 11:10:55 amCytat: pokrytyśniegiem w Lipca 14, 2008, 10:05:16 amKonferencja Sony - wtorek 20:30 naszego czasu.Ja zawsze, na GS będzie można oglądać konferencje na żywo. eeeeee... podaj linka http://www.gamespot.com/masz po prawej stronie, każda konferencja (Sony, Nintendo, M$) będzie transmitowana (jak co roku