Mam rozumieć, że wylatuje normalny dash i zostaje tylko to "coś" z pedalskimi ludzikami rodem z mii?
O zerżnęli home, zerżnęli eye toy play i eye toy groove, czekam do końca konferencji
Cytat: boski w Lipca 14, 2008, 20:35:18 pmO zerżnęli home, zerżnęli eye toy play i eye toy groove, czekam do końca konferencji Nawet Buzz'a zerżnęli.
Ciekawe, jak na FF odbije się brak dysku i DVD (choć generalnie mam to w dupie)
Ludzie przesadzacie. Naprawdę. M$ nie pokazał nic. Jedynie rzucił na koniec FF13 i wszyscy już zapomnieli, że poza tą grą, która dla mnie od 8 części jest na równi pochyłej, nie ma żadnej gry wartej trzymania / kupowania tej konsoli.
Portal: Still Alive - a 2008 exclusive for Xbox 360.
Cytat: RyoHazuki w Lipca 14, 2008, 21:10:20 pmLudzie przesadzacie. Naprawdę. M$ nie pokazał nic. Jedynie rzucił na koniec FF13 i wszyscy już zapomnieli, że poza tą grą, która dla mnie od 8 części jest na równi pochyłej, nie ma żadnej gry wartej trzymania / kupowania tej konsoli.Sony pewnie też nic nie pokaże, a więc jesteśmy w dupie.
Cytat: Iras w Lipca 14, 2008, 21:06:59 pmCiekawe, jak na FF odbije się brak dysku i DVD (choć generalnie mam to w dupie)Będzie na 23 płytach.
Moje spostrzeżenia:-Za mało Fallouta 3-Nowy dash wymiata-Casuale nas zjadają-o ku***I oczywiście - jak usłyszałem Glados, to prawie spadłem z krzesła.
Brakowało tylko zapowiedzi MGS4 na X360