O proszę, jaki ten świat mały. Kolegę spotkałem podczas jednej gry, nawet w jednej drużynie graliśmy
Gra z biegiem czasu staje się coraz fajniejsza. Mam jeden poważny zarzut do ludzi, którzy ustawiali betę - niby grając valorem mam trzy kontrakty (misje) do zagrania, ale cały czas gramy obronę elk bay. W ataku grałem w sumie tylko dwa razy
Giwerki są świetne. Fajnie, że u Valoru jest SCAR, jest Mk46 a nie żadne minimi albo cheytac M200 zamiast ogranego wszsedzie baretta M82. Akcesoria do broni także nie wyjęte z tyłka - grając w singla CoD4, kiedy zobaczyłem kolimator na karabinie podczas misji USMC - śmiechem się tylko zaniosłem...
Wielka szkoda, że pojzady po obydwu stronach to tylko samochody i transportery opancerzone z karabinami maszynowymi. Helikoptery są, ale jako dodatkowy respawn, w dodatku nieruchomy
Lekkim overkillem jest wieża strzelnicza na bunkrze. Minigun i wyrzutnia rakiet TOW. Dziś udało mi się za jej pomocą uzyskać ratio 33-3
Mimo, że efekt strzału wygląda jakby kule z miniguna leciały losowo, to celność jest zaskakująco dobra - pogromca snajperów.