soul skoro masz modern warfare 2 logo w podpisie to nie ma o czym rozmawiac
to nie jest szybka arcadowka / mag to taktyczna gra cos jak battlefield
rzecz gustu
ja w nowego coda w multi gram raz na 2 tyg z nudow
Nie chce mi się robić nowego avka i siga, już od bardzo dawna marudzę na MW2, bo gra totalnie mnie zawiodła. Balas i tyle, o czym wcześniej pisałem, mag od strony technicznej stoi bardzo nisko zupełnie jak WarHawk takie moje zdanie.
Wybaczcie ale MAG na tle takich gier jak: Killzone 2, Halo 3 i COD:MW1/2, BF2 wypada słabo i blado.
Ilość nienawiści jakiej niesłusznie doświadcza MAG ze strony fanów MW2 jest niepojęta. Nazywanie tej gry crapem to nieporozumienie.
Czy istnieje tylko jedna dobra gra, a reszta automatycznie musi być mieszana z błotem?
To, że mam avka/podpis nie oznacza że jestem fanem tej gry, czwórki owszem byłem i jestem. Niepojęte jest to, że ludzi którym się nie podoba owa gra, zaraz trzeba atakować. Jestem otwarty na nowe gry, lubię FPSy i do każdego podchodzę z dystansem, przekonałem się po Halo do COD'a, po CODzie dałem szansę KZ2 w każdą z tych gier grało się prze pięknie i każda z nich miała od razu to coś, a tu nul zero dno, wszystko na nie. Grafika, animacja, feeling.
A co to k**** juz nie może mieć chłop swojego zdania?
Może, ja chyba też mogę ? To działa w obie strony, chodzi o to, że skoro jemu się podoba Warhawk, a dla mnie ta gra to totalny crap. To nie ma takiej opcji na świecie że byśmy się dogadali, więc nie ma sensu tracić czasu na taka dyskusję.
Panowie skąd ta agresja ? tu już nie można pisać na poziomie, tylko nakimushi umie podejść na luzie do sytuacji.