Czytalem gdzies ze gry wydane jesienią bedą miec w sobie tego dashaBez niego nie odpalą ? Dlamnie to dobra wiadomosc bo nimam podloczonego live ...
Nowy dash wyciekł, wszystko znajdziecie pod tym linkiem
4. Sprawa fajna, ale żadnego 'massive improvement' nie ma.
Cytat: tarniak w Listopada 11, 2008, 19:45:15 pm4. Sprawa fajna, ale żadnego 'massive improvement' nie ma.Przez kilkadziesiąt godzin gry w Obliviona ani razu nie wyskoczył mi napis, że mam płytę wyczyścić, bo jej złom odczytać nie może - dla mnie to jest 'massive improvement' No i wrażenia akustyczne również bardzo się zmieniły
Swoją drogą myślałem, że błąd Ci przy zgrywaniu wyskakuje.
To czemu go nie wyślesz do serwisu, lub też czemu go nie wysłałeś ? Ja na samym początku miałem szajsunga i ciągle mi ten błąd wyskakiwał, po powrocie z serwisu, ani razu go nie zobaczyłem.
Cytat: tarniak w Listopada 11, 2008, 21:28:06 pmSwoją drogą myślałem, że błąd Ci przy zgrywaniu wyskakuje. Zorganizowałem inną płytę, zgrałem na dysk, a odpalam ze swojej i działa.Cytat: Soul hunter 16 w Listopada 11, 2008, 21:13:02 pmTo czemu go nie wyślesz do serwisu, lub też czemu go nie wysłałeś ? Ja na samym początku miałem szajsunga i ciągle mi ten błąd wyskakiwał, po powrocie z serwisu, ani razu go nie zobaczyłem.A kto Ci powiedział że nie wysyłałem? Wcześniej w ogóle grać się nie dało.
A jak GTA IV ? Nie ma z daleka doczytujących się lamp i koszy ? Albo przy szybkiej jeździe innych pobocznych obiektów ?
http://www.neogo.pl/newsy/14981Ciekaw jestem czy niejaki Jedah ma dobre źródło twierdząc że za przedwczesny update też są bany...
Kocham takie straszenie. Widać, że Lajw Ci lata, więc przerób nawet jutro. Geez.
Cytat: svonston w Listopada 12, 2008, 22:07:44 pmKocham takie straszenie. Widać, że Lajw Ci lata, więc przerób nawet jutro. Geez. Z tym ze Iras ma 100% racje w tym wypadku, było jasne oswiadczenie ze banów nie bedzie i gdyby teraz sie zmieniło tez bym to olal. No ale ch**, plotki, banowac nie będą/
Dokładnie ten i tylko ten tekst widziałem wszędzie na Sieci więc zaciekawił mnie ten newsik na głównej.
Cytat: Mikes w Listopada 12, 2008, 22:16:38 pmCytat: svonston w Listopada 12, 2008, 22:07:44 pmKocham takie straszenie. Widać, że Lajw Ci lata, więc przerób nawet jutro. Geez. Z tym ze Iras ma 100% racje w tym wypadku, było jasne oswiadczenie ze banów nie bedzie i gdyby teraz sie zmieniło tez bym to olal. No ale ch**, plotki, banowac nie będą/A co Mirosoft ma do okradania developerów i wydawców gier? Piracenie to raczej kwestia moralności, a nie bana na Live.
A co Mirosoft ma do okradania developerów i wydawców gier? Piracenie to raczej kwestia moralności, a nie bana na Live.
Dużo. Banując konsole za takie gówno odbiera Ci jej najlepszy ficzer i podstawe wiekszosci gier które wychodzą teraz.