Mnie może do wieczora się wyrobi. Godzina już minęła.
Fajna ta customizacja, tyle ze jednak za malo opcji... takie wlosy pewno bedzie mialo milard osob, ale coz, sa najbardziej zblizone do moich Hieh ale stroju mojego tu nie widac xdbtw. na mp maja byc jakies dodatki do kupienia czy cos? Fajnie jakby byly za free... ale to ms wiec wiadomo jak bedize
Przede wszystkim trójwymiarowy, estetyczny interfejs zastępujący stare zakładki, do których przyzwyczailiśmy się przez ostatnie lata. Te nie zostaną jednak zupełnie usunięte. W każdej chwili będziemy mogli przejść do nieco zmodyfikowanego, lecz ciągle klasycznego wyglądu menu.
Cytat: Trufs w Listopada 19, 2008, 15:03:34 pmFajna ta customizacja, tyle ze jednak za malo opcji... takie wlosy pewno bedzie mialo milard osob, ale coz, sa najbardziej zblizone do moich Hieh ale stroju mojego tu nie widac xdbtw. na mp maja byc jakies dodatki do kupienia czy cos? Fajnie jakby byly za free... ale to ms wiec wiadomo jak bedize Trufs, przecież Ty wyglądasz zupełnie inaczej. W ogóle średnie to NXE. Wolałbym starego dasha + avatary.
Iras: chodzi o to 'mini menu' po nacisnieciu guide button"
hej mam ten link z dashem bez avatarow, sciagniete i jest w srodku katalog "$SystemUpdate" - wgrac go juz w takiej formie na pendrive czy cd, czy jak?
A mi marketplace w ogóle nie działa wywala error siakiś. Maybe later
W ogóle svonstonie PL, wyślij mi, pażałusta, invite z łaski swojej.
Ale Ty jestes niemota, boze
Jeśli ktoś uważa, że udostępniono za mało ubrań i pozostałych elementów, to warto przeczytać informację zawartą w kanale "Spotlight", w zakładce na temat Awatarów. Wynika z niej, że Microsoft planuje co dwa tygodnie dorzucać kolejne rzeczy. Będą one oznaczane złotą gwiazdką, dzięki czemu ma być wiadomo co zostało dodane. Proces ten, jak wynika ze słów Jerry'ego Johnsona z MS, potrwa przynajmniej sześć miesięcy, w ciągu których kolekcja ulegnie podwojeniu.
O, Lesiu Rasta A friendlista ok, tylko przejechanie jej zajumje bardzo dużo czasu.
Pytanie brzmi jak zrobiłeś, żeby się nie wyświetlał?