[quote author=MarcePan
Above masz jakiś mega chu...y monitor bo Londyn w GT5:P na nim wygląda słabo i Uncharted 2 też.
PS. Powiedz mi jaka gra na konsolach według Ciebie ma konkretną grafikę? Czego oczekujesz jeśli taka miazga graficzna jak U:AT nie robi na Tobie wrażenia?
[/quote]
Mój drogi otóż GT5 zmiażdżył mnie ostrością i szczegółowością tras, a przede wszystkim aut. Po raz pierwszy w życiu kupując Honde Integre type -R powiedziałem pod nosem "O kur** jak to wygląda" i gra mną zawładnęła, gram codziennie i jeżdżę po 20 okrążeń na każdej trasie bo tryb kariery dla mnie ssieee. Wole sobie ową Hondą poszarpać z innymi. Trasy jak Daytona, Fuji, High Speed, Suzuka są tak świetna, że nie mam do nich zastrzeżeń. Realistycznie do bólu i nawet te paskudne drzewa nie psują odbioru. Asfalt to klasa sama w sobie I gt5 to dla mnie gra najładniejsza jaka kiedy kolwiek powstała (mowa o wyścigach) Na PC nie ma ładniejszej i wątpię by jakaś kiedykolwiek powstała no może GT6 :d
To tak wstępem. Londyn zaś wygląda dla mnie i prezentuje się strasznie sztucznie, nie realistycznie i brzydko po prostu. Nie wiem czemu, ale oświetlenie na tej trasie dziwnie kuleje, gdzie na innych wymiata. Źle mi się jeździ po niej. Nie podoba mi się pod względem grafiki jak i ogólnie schematu toru. Jest kiepska i nie rozumiem zachwytów, że to realistyczna i najładniejsza trasa. Dla mnie NAJŁADNIEJSZA trasa to High Speed i może ta w górach. Jednak na High Speed jeżdżę najczęściej jest po prostu perfekcyjnie oddana
Co do Uncharted 2 to owy filmik jest prezentacją JEDYNKI na modzie takie mam wrażenie. Animacja mi się nie podoba jest zbyt chaotyczna. Liczę że to poprawią bo w jedynce lepiej się prezentuje. Krew no niech będzie, woda i reszta taka sama. Gdzie tam na tak słabym filmie widzicie DYM, JAKIEŚ DETALE ?! Jeśli gra ma wyglądać jak ten gameplay to ja dziękuje, jeśli zaś jak trailer w 1080 czy 720p na psstore jak Nate budzi się w pociągu z krwią na łapach to jestem na tak !!