Witam
Chyba sie wam wbije do tematu .
Wiec ja mieszkam i zyje w NI i swoj sprzet kupuje na ebauy Uk jakies 2 miechy temu udalo sie mi zlorzyc moje dziecko ^^ .
Skladalem go okolo 3 miechow kupowalem po czesci z ebaya : Procek , plyta , case , grafika itd.
Wiec udalo mi sie cos peiknego zrobic bo stworzylem nastepujacego PC za 300 funtow w sumie na polskie okolo 1150-1200 ZL
PC :
-Quad procek intela 2.4 ( 4x )
-2 dyski po 500 + 160 i jeden przenosny na usb 500 Giga
-Geforce 8800 GTS OC 2 640 MB z najlepszej firmy ktora fabrycznie podkreca geforcy ''BFG''
-4 Giga ramow Corsair ^^
-jakas karta muzyczna 5.1 hd sound czy cos .
-Plyta Asusa pod Quada
Jestem fanatykiem Lineage 2 taki MMORPG gram na priv serverze L2 Darkside .
Niewiem czy ktos w to gral lub czy wie co nieco o rpgach ale u mnie sytulacja wyglada tak :
Full detale gram w okienku na pol monitora , spytacie czemu ? a no bo ja mam odpalone 6-7 kont non stop ^^ tak mam 7 L2 odpalone na raz : 1 crafter na rynku kase zarabia , 2 spoler handluje ( buy and sell ) , potem 3 konta na bufferow ktorzy buffujac moja glowna postac
i smieszne jest to ze mam 7 gier odpalonych na 1 PC ktore maja calkiem niezle wymagania i zero lagow badz przyciec jakis znaczacych , plyniutko
.
Ps
Jak raz gralem w L2 na 6 kontach i mialem Party z kumplem , po chwili on poszedl cos zjesc to ja z nudow odpalilem sobie najnowszego C&C oczywiscie na full detalach majac na pasku 6 gier z L2 wciaz w pelni dzialajace , i przy nawet maksymalnej zadymie zero przyciecia , podobnie z Crysisem NIEMA TO JAK 4 GIGA ramow ^^ .
Pozdrawiam