Ktoś w SW mówił że OF2 będzie arcadem na miarę MW2 hahahah tylko tyle mogę powiedzieć. Ta gra jest dla każdego kto lubi SIM. Obie gry będą genialne, obie pokazują wojnę na inny sposób. Coś czuję że single będzie NAJLEPSZYM na tej generacji w grach wojennych, tak samo jak Hardcore mode będzie najlepszym SIM'em w grach wojennych.
Coś czuję że single będzie NAJLEPSZYM na tej generacji w grach wojennych, tak samo jak Hardcore mode będzie najlepszym SIM'em w grach wojennych na konsole.
Fixed
Dokładnie, CoD: MW 2 to spektakl na miarę dobrego filmu wojennego, to nie ma być ultra realistyczny poligon dla VR ćwiczeń nowych wojaków (jak zresztą od początku tej serii, stąd nie rozumiem narzekań w stylu, że za duży arcade, filmy wojenne to też za duża doza abstrakcji?). OF 2 natomiast to bardziej SIM (już mniejsza czy uproszczony względem pierwowzoru), i co by nie mówić te dwie gry będą się w jakimś stopniu uzupełniać. A takie akcje jak ta:
Fear and Anticipation Trailer HD
Potwierdzają mnie, że to może być naprawdę wciągający i dobry tytuł (przykro mi to powiedzieć, ale pierwszy OF nudził mnie jak cholera).