Autor Wątek: Devil May Cry 4  (Przeczytany 3197 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Ukr

• Pionier
  • *
  • Reputacja: 0
Devil May Cry 4
« dnia: Sierpnia 29, 2008, 13:39:47 pm »
Aaaaa zakochalem sie w tej grze ! Jako stary wyjadacz PC, nie wiedzialem ze takie gry istnieja, konsolowcy maja w co pograc, no ale i ja tez nie narzekam wkoncu sa te konwersje, czasem lepsze czasem gorsze, ale nie w przypadku Devila poprostu cud miod orzeszki ! Zero zacinek, zero problemow, dawno nie widzialem tak zoptymalizowanej gry ! Grafika na wysokim poziomie, fps nie spada, niech Ci co robia ostatnio kiepskie gry ucza sie od Capcom robic gry, bo to bedzie jeden z hitow tego roku !

Mr_Zombie

• Global Moderator
  • Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 15
  • Press a button and something awesome happens...
Odp: Devil May Cry 4
« Odpowiedź #1 dnia: Sierpnia 29, 2008, 13:44:56 pm »
Jedyne, do czego mogę się przyczepić w DMC4 to sterowanie na klawiaturze; i nie chodzi tu o sterowanie podczas gry (to mi idzie bardzo dobrze), ale po menusach :/. Dlaczego, tylko dlatego, że guziki na padzie od X360 mają nazwy "A" i "B", faktycznie muszę posługiwać się tymi dwoma przyciskami by coś zatwierdzić lub cofnąć w menusach podczas gry :|. Ani to wygodne, ani praktyczne, a straszliwie wkurzające, szczególnie, gdy ma się za sobą kilkudziesięciogodzinne sesje z DMC3, gdzie po menusach poruszało się zupełnie innymi klawiszami.
Always code as if the person who will maintain your code
is a maniac serial killer that knows where you live.

Ukr

• Pionier
  • *
  • Reputacja: 0
Odp: Devil May Cry 4
« Odpowiedź #2 dnia: Września 17, 2008, 17:30:23 pm »
heh no mnie wkurza ta kamera, ktora dziwnie sie ustawia, nie tak jak ja bym chcial. A z przyciskami jakos mi nie przeszkadzaja, tylko te save'y sa dosc dziwny, ale reszta jak najbardziej przyzwoita polecam gierke ludziom, ktorzy lubiom sie wyzyc w dobrym stylu !
Opublikowane: Wrzesień 01, 2008, 01:59:30
No i mamy 19 wrzesnia premiere po polsku, ja juz przeszedlem gre, ale dla tych co nie grali to weekend bedzie sie zapowiadal ciekawie z DMC 4 ;)