to jest tylko na STANY !!!!!!! jak tam sie zarejstrować???? jakies pier**lony komunikat mi wyskakuje
Cytat: Mikes w Września 28, 2008, 21:01:14 pmOgromne dupsko, paskudna twarz, tragiczne buty. Jestem na nie.OGROMNE? Japierdole. Buzi nie widac. Buty ok, poza tym mozna je zdjac. OGROMNAAAA?Ze, ku***, co?
Ogromne dupsko, paskudna twarz, tragiczne buty. Jestem na nie.
Cytat: Tanner w Września 28, 2008, 21:05:16 pmto jest tylko na STANY !!!!!!! jak tam sie zarejstrować???? jakies pier**lony komunikat mi wyskakujezobacz co napisalem wcześniej
Cytat: svonston w Września 28, 2008, 21:03:35 pmBuzi nie widactwarzy
Buzi nie widac
Mmmmmmmmmmmmmmm
Cytat: Tanner w Września 28, 2008, 21:11:54 pmCytat: Tanner w Września 28, 2008, 21:05:16 pmto jest tylko na STANY !!!!!!! jak tam sie zarejstrować???? jakies pier**lony komunikat mi wyskakujezobacz co napisalem wcześniej było ze 5 napisanych odpowiedzi i nie patrzyłem A bloodrayne też niby za free a ku*** trzeba się zarejestrować bo od 18 lat.
Jakiś chińczyk który poświęcił dla tej gry swoje życie
Cytat: Johnny B. Goode w Września 28, 2008, 21:16:46 pmJakiś chińczyk który poświęcił dla tej gry swoje życie poj**any.
Zazdrośnik.
Above, gdzie spamowałeś, że dostałeś warna?
Ja pie*****, jaka cena.
Taniocha.
Cytat: Johnny B. Goode w Września 28, 2008, 21:47:11 pmTaniocha.Nie dziwię się, bo sam pewnie nie płacisz.
svon co zdajesz na maturze ??
http://www.bestanime.pl/wielki_por/wielki_por4.swf ^_^
Ja będę zdawał polski, matme, anglika, wos i histe- wszystko rozszerzone, ale to jeszcze nie w tym roku.
Oświeć mnie- po co zdawać rozszerzoną matmę, jak się idzie na studia humanistyczne (bo zdajesz też WOS, histę i polski na rozszerzeniu)?