Cytat: Soul hunter 16 w Września 29, 2008, 00:31:00 amTeraz to już 14 zostają matkami to wiesz... Niestety ale świat idzie do przodu Przy takich czuję się już starym kawalerem.
Teraz to już 14 zostają matkami to wiesz... Niestety ale świat idzie do przodu
Po Twojej historii aż strach grac dla czystego funu...
trzeba sie zbuntowac msowi, czlowiek gra dla funu a tu ban czyli co, tylko dziwki gsowe moga grac na x0?
Cytat: svonston w Września 28, 2008, 21:55:53 pmA Ty sam placiles za samochod, mieszkanie, gry, konsole? Na samochód dałem połowę, na mieszkanie nic, gry i konsole sam kupuję (oprócz PSP).
A Ty sam placiles za samochod, mieszkanie, gry, konsole?
SAM = za pieniadze od rodzicow, czy SAM = zarabiales na nie?
Cytat: kamiiru w Września 28, 2008, 19:06:56 pmNawet nie zastanawiaj się nad tą Corsą czy CRX. To małe autka dla bab Swoją drogą, jako siedemnastolatek chyba nie jesteś w pozycji do takich rozważań.
Nawet nie zastanawiaj się nad tą Corsą czy CRX. To małe autka dla bab
Lol a dlaczego nie? Zamierzam robić jak najwcześniej prawko. Mój kolega jeździł maluchem razem z Matką do reala w wieku 16lat (bez prawka)
Cytat: tarniak w Września 29, 2008, 00:24:52 amCytat: kamiiru w Września 28, 2008, 19:06:56 pmNawet nie zastanawiaj się nad tą Corsą czy CRX. To małe autka dla bab Swoją drogą, jako siedemnastolatek chyba nie jesteś w pozycji do takich rozważań.Lol a dlaczego nie? Zamierzam robić jak najwcześniej prawko. Mój kolega jeździł maluchem razem z Matką do reala w wieku 16lat (bez prawka)
Ba, trudno ogarnąć japońską kitkę.
Wow, super, moze chce należeć do listy osób pozytywnie zakręconych wg Teleekspresu?
Robienie prawka, a jechanie po innych markach samochodów mimo, że nie masz żadnego, to inna sprawa. Jak Ci starsi zafundują lepsze to się ciesz.