Wydaje mi się że to jakaś odmiana grypy żołądkowej, ale pewnie zaraz ktoś wpadnie i zrobi esej że nie ma czegoś takiego jak grypa żołądkowa.
Cytat: Solid Snake 1989 w Września 30, 2008, 21:01:54 pmsą małe...ale na 1 sztuce, nie dość że zarabiasz na grze to jeszcze pomnóż sobie 10złx1000 kupujących w ten sposób i masz 10000 czystego zysku. Ja otwierając sklep z grami bym coś takiego zrobił. Sądzę że sprzedaż gier w Polsce by podskoczyła. Pomyśl co by się stało, gdyby ze spłatą zalegali. Zbankrutowałbyś na wynajmowaniu komornika.
są małe...ale na 1 sztuce, nie dość że zarabiasz na grze to jeszcze pomnóż sobie 10złx1000 kupujących w ten sposób i masz 10000 czystego zysku. Ja otwierając sklep z grami bym coś takiego zrobił. Sądzę że sprzedaż gier w Polsce by podskoczyła.
Cytat: Solid Snake 1989 w Września 30, 2008, 21:05:06 pmWydaje mi się że to jakaś odmiana grypy żołądkowej, ale pewnie zaraz ktoś wpadnie i zrobi esej że nie ma czegoś takiego jak grypa żołądkowa.Dlaczego ma nie być? Potoczne określenie zakażenie przewodu pokarmowego, ale głównym objawem jest uber-sraka, więc odpada.
ale głównym objawem jest uber-sraka, więc odpada.
Ja ma takie cuś, że mnie tak zajebiście udzi ale za hujka się nie zwymiotuję. Sraki nie mam. No i boli mnie serce i nieraz ciężko oddech złapać.Może wyrostek. Choć chyba nie bo mnie nie boli.
Kiedy wiem, że mi to nic nie da.
Zastrzel się.
Cytat: Ciapkas w Września 30, 2008, 21:11:08 pmKiedy wiem, że mi to nic nie da.Zastrzel się.
CytujZastrzel się.
Cytat: Ciapkas w Września 30, 2008, 21:09:35 pmJa ma takie cuś, że mnie tak zajebiście udzi ale za hujka się nie zwymiotuję. Sraki nie mam. No i boli mnie serce i nieraz ciężko oddech złapać.Może wyrostek. Choć chyba nie bo mnie nie boli.ja miałem tak dokładnie wczoraj, ból głowy, bół brzucha, ale do kibla mnie nie goniło...ale za to ja już usiadłem...woda z dupy.
Cytat: Solid Snake 1989 w Września 30, 2008, 21:13:34 pmCytat: Ciapkas w Września 30, 2008, 21:09:35 pmJa ma takie cuś, że mnie tak zajebiście udzi ale za hujka się nie zwymiotuję. Sraki nie mam. No i boli mnie serce i nieraz ciężko oddech złapać.Może wyrostek. Choć chyba nie bo mnie nie boli.ja miałem tak dokładnie wczoraj, ból głowy, bół brzucha, ale do kibla mnie nie goniło...ale za to ja już usiadłem...woda z dupy.Czemu usiadles na kibel jak Ci sie nie chcialo? O _o
Ale dziś już jest wszystko ok, wczoraj pewnie był jakiś dzień przełomowy moich jelit.
Cytat: Solid Snake 1989 w Września 30, 2008, 21:16:24 pmAle dziś już jest wszystko ok, wczoraj pewnie był jakiś dzień przełomowy moich jelit.Uważaj bo jeszcze sraczki dostaniesz. Życzę tego tylko największym wrogom.
Normalny, to chyba jak mu sie chce, a nie ot tak.
Dobra ja to już w sumie chciałem dziś po szkole 'rzygnąć'. Wsadzam plce kurwa głęboko jak ciul ale niestety nic to nie dało.
Cytat: Ciapkas w Września 30, 2008, 21:18:51 pmDobra ja to już w sumie chciałem dziś po szkole 'rzygnąć'. Wsadzam plce kurwa głęboko jak ciul ale niestety nic to nie dało.Ale że te palce to w dupe ??
Sraczka w normalnych okolicznościach to pikuś, sraczkę w szkole można życzyć największym wrogom Very Happy
Ale że te palce to w dupe ??
Nie no myślałem ze jak do gardła się wsadza to się żołądek pobudza.
CytujSraczka w normalnych okolicznościach to pikuś, sraczkę w szkole można życzyć największym wrogom Very HappyDokładnie, u mie w szkole trzeba na supermanaCytujAle że te palce to w dupe ??Nie no myślałem ze jak do gardła się wsadza to się żołądek pobudza.
Kan. 97 § 2. Małoletni, przed ukończeniem siódmego roku życia, nazywa się dzieckiem i uważany jest za nie posiadającego używania rozumu. Po skończonym siódmym roku życia domniemywa się, że posiada używanie rozumu.