W końcu zbanowaliście idiotę ?
Cytat: Patosław w Października 03, 2008, 21:24:48 pmW końcu zbanowaliście idiotę ? LOLNie widziałeś co ten poj** zrobił?
Cytat: Patosław w Października 03, 2008, 21:24:48 pmW końcu zbanowaliście idiotę ? Kurde, już dawno.
O to Ci chodzi Lupisławie ? Spoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć)http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/3b39a3f97087333d.html
To dlaczego ja nic o tym nie wiedziałem?
Bo o banach mówi się tylko na gadu jak z Plisskenem ustalamy kogo teraz do odstrzału bierzemy.
Kto następny w kolejce?
Cytat: Patosław w Października 03, 2008, 21:33:19 pmKto następny w kolejce? Spoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć)Najgorsze, że żadnego fana iXa nie zbanowaliśmy jeszcze.
Misterbuu
o czym tak namietnie gadacie?
Dobra, polećcie mi dobrą strategię, nieważne czy RTS czy TBS. Cool
Jeżeli miałeś kiedyś styczność z grą Total Annihilation , gorąco polecam jego godnego następcę Supreme Commander .Mimo iż brakuje mu kilku dobrych patentów z poprzedniej edycji , ten produkt jest wart każdej złotówki .Co tu dużo mówić jest to gra Chrisa Taylora .
Supreme Commander w porównaniu do Total Annihiliation jest strasznie słaby.
Polećcie mi jakąś fajną grę na X0
Ej bulbaski sympatyczne, czym mam odtworzyć rmvb tak, żeby wyświetlało napisy? Bo RealPlayer nie wyświetla, a inne playery tak, tylko że bez dźwięku ;_;