0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Juz w robocie jestem , nawet nie miałem czasu odpalić kompa u Mnie w domciu
Cytat: Stalker w Października 08, 2008, 08:54:55 amJuz w robocie jestem , nawet nie miałem czasu odpalić kompa u Mnie w domciu A ja w poniedziałek będę mieć X-klocka na około 2 tygodnie.
Cytat: Stalker w Października 08, 2008, 08:59:01 am Nie ciesz się tak, bo w CoD4 nie będę i tak grał. Tylko w Girsy i Mass Effect.
http://www.rotfl.com.pl/data/media/18/muskel.jpg
Jaciepierdole
Coraz bardziej mnie zadziwiasz.Jestem zdesperowanym zbokiem zwyrolem. Najssss.
plisskenPL po co kupujesz x0? przeca ps3 jest best
juve nie ma wcale, nie gra wcale na ps3 (zara będzie się tłumaczył, że gra offline xd) zresztą nawet ps3 nie ma i daje minusy za to, że go zbanowałem, co za głupi brytol
Cytat: Diuk w Października 08, 2008, 14:15:35 pmjuve nie ma wcale, nie gra wcale na ps3 (zara będzie się tłumaczył, że gra offline xd) zresztą nawet ps3 nie ma i daje minusy za to, że go zbanowałem, co za głupi brytol
a ps3 mam i dzis nawet gralem online w wipeouta
rano zanim wyszedlem z domu
to ty wychodzisz z domu? myślałem że ciągle siedzisz przed X360 i nabijasz score'a...chyba że masz kibel na zewnątrz.
juve teraz klepie Pucharki.
SSman, to ty jestes tym, ktory caly czas gra dla trofeow lol uncharted przejsc jeszcze raz na 100% tylko i wylacznie dla nic nie wartych punkcikow, jaki zaaaaal
wybacz SSman, ale pucharki beda zawsze nierozlacznie kojarzyc mi sie z 3ma osobami - DiukPL, AmbrozikPL ( obaj kupili StardustaHD tylko dla pucharkow ) i z toba :p
Wlazłem nieopacznie na mikroprącia Kurwa jak mi niedobrze....Pierwszy raz widziałem ze ktoś ma siusiora i cipkę