Pośmialiście się to dobrze ale teraz spokój bo jutro ide na poczte i musze te cholerne blankieciki wypełnić!
Cytat: DEVIL w Października 08, 2008, 20:17:59 pmPośmialiście się to dobrze ale teraz spokój bo jutro ide na poczte i musze te cholerne blankieciki wypełnić! Wysyłasz za pobraniem?
Tak, a co? Wolno dochodza?
Cytat: DEVIL w Października 08, 2008, 20:21:52 pmTak, a co? Wolno dochodza?ku***, załóż sobie konto.
Nie kurwuj w worze nie wychowany młody człowieku! Kasy nie mam po 18'stce założe. Btw. chce mi jakąś kase przelac na urodziny?
Cytat: DEVIL w Października 08, 2008, 20:24:29 pmNie kurwuj w worze nie wychowany młody człowieku! Kasy nie mam po 18'stce założe. Btw. chce mi jakąś kase przelac na urodziny? lol, sprzedajesz = masz kasę. Konto można założyć za darmo.
Ale trzeba miec na nim jakąś kase nie?
Cytat: DEVIL w Października 08, 2008, 20:27:59 pmAle trzeba miec na nim jakąś kase nie?Nie.
Cytat: Snake_Plissken w Października 08, 2008, 20:26:05 pmCytat: DEVIL w Października 08, 2008, 20:24:29 pmNie kurwuj w worze nie wychowany młody człowieku! Kasy nie mam po 18'stce założe. Btw. chce mi jakąś kase przelac na urodziny? lol, sprzedajesz = masz kasę. Konto można założyć za darmo. Ale trzeba miec na nim jakąś kase nie? A u mnie sa okresy huh dziwnie to teraz brzmi ale do rzeczy czasem kasy nie mam w cale i wszystkie prze... na te zasrane gry .
Ale to trzeba chodzic po bankach a mi nawet legitki nie chce się wyrobic .
Cytat: DEVIL w Października 08, 2008, 20:27:59 pmCytat: Snake_Plissken w Października 08, 2008, 20:26:05 pmCytat: DEVIL w Października 08, 2008, 20:24:29 pmNie kurwuj w worze nie wychowany młody człowieku! Kasy nie mam po 18'stce założe. Btw. chce mi jakąś kase przelac na urodziny? lol, sprzedajesz = masz kasę. Konto można założyć za darmo. Ale trzeba miec na nim jakąś kase nie? A u mnie sa okresy huh dziwnie to teraz brzmi ale do rzeczy czasem kasy nie mam w cale i wszystkie prze... na te zasrane gry .Bo jesteś nerdem i nie masz życia Co do kasy na koncie to ja muszę co miesiąc wpłacać 50 zł żeby je utrzymać
Dzisiaj White Chicks na polsacie, W sumie obejrze bo nudy sa
Cytat: kamiiru w Października 08, 2008, 20:31:51 pmDzisiaj White Chicks na polsacie, W sumie obejrze bo nudy saKapitalny film.
Chyba tylko dla kogoś kto ma transformersa w avku ...
A ja jestem jak Kaczyński- wszelkie operacje z konta mamy A tak wogle to moszna jakoś przelać kasę żeby nie było dowodów?
A tak wogle to moszna jakoś przelać kasę żeby nie było dowodów?
W największym skrócie to muszę przelać koledze stówkę i jakby się mama dowiedziała to miałbym prze***.
Z tych dwóch opcji wybieram poczte
Cytat: Snake_Plissken w Października 08, 2008, 20:32:45 pmCytat: kamiiru w Października 08, 2008, 20:31:51 pmDzisiaj White Chicks na polsacie, W sumie obejrze bo nudy saKapitalny film. Chyba tylko dla kogoś kto ma transformersa w avku ...
A co w szkole Cię szantażują i Ci zabierają bułki że musisz im płacić ??
z konta mamy?
Tak, jakbym z tego konta przelał to na pewno by się nie zczaiła.
Wolę sobie założyc takie z prawdziwego zdarzenia jak skończę 18.
to za 3 lata
Aha, kto mi pożyczy tysia na gry?
Ciemny.