dark templarze, czyzbys mial ten sam problem co ja? jak mieszkalech w polsce to tez baaardzo czesto sobie mowilem, ze jutro pojde do szkoly, a nastepnego dnia zostawalem w domu chyba bylem wagaroholikiem
Cytat: juve26 w Października 09, 2008, 13:14:13 pmdark templarze, czyzbys mial ten sam problem co ja? jak mieszkalech w polsce to tez baaardzo czesto sobie mowilem, ze jutro pojde do szkoly, a nastepnego dnia zostawalem w domu chyba bylem wagaroholikiem za brak pocieszenia dostaniesz minusa chuju
Zmyślasz.
ojaciekurwapierdole ziańko hehehttp://n4g.com/events_tgs2008/News-212204.aspx
Wiesz ja nie kupiłem żadnej bijatyki od jakiś 6 lat Jedyna w jaką gram to Tekken 3 na emu.Mi to rybka, ale fanbojom Sony łezki w oczach stanęły.
Jol ! Kuwa , dawno Mnie nie bylo a tu takie bum , tekken 6 na X0 , szkoda ze nie MGS
szkoda ze nie MGS
Cytujszkoda ze nie MGS Ja pierdziele ludzie, co wy macie za mannie? FFXIII na X360--a gdzie MGS? Soul Calibur na X360--a gdzie MGS? DMC4 na X360--a gdzie MGS? Chcecie MGSa? Kupcie PS3. widać jak wielki musi być ten tytuł że oddali by SC, DMC, FFXII za MGSa.
Cytat: Solid Snake 1989 w Października 09, 2008, 16:39:01 pmCytujszkoda ze nie MGS Ja pierdziele ludzie, co wy macie za mannie? FFXIII na X360--a gdzie MGS? Soul Calibur na X360--a gdzie MGS? DMC4 na X360--a gdzie MGS? Chcecie MGSa? Kupcie PS3. widać jak wielki musi być ten tytuł że oddali by SC, DMC, FFXII za MGSa. ATAK! WYBIERAM CIĘ!
Dokładnie. PS3 ssie pałke. Stalker, btw powiedz mi jak w Clear Sky mam unikac tych anomalii. Bo ide prosto i mnie powietrze zabija
Zona wzywa buhhaaaaa
Cytat: Stalker w Października 09, 2008, 17:19:31 pmZona wzywa buhhaaaaa Daj foto.
Cytat: svonston w Października 09, 2008, 17:19:59 pmCytat: Stalker w Października 09, 2008, 17:19:31 pmZona wzywa buhhaaaaa Daj foto. heheh nie oto chodzi .Zona = Zone . W tym przypadku , strefa wokół Czarnobyla i poza nim , na której rozgrywa sie akcja Stalkera
No zobaczymy, narazie zaczynam grać. Na plus jest grafika i klimat jak narazie.Pierwszy Stalker mnie nudził ze względu na duże tereny i brak pojazdów
Cytat: Stalker w Października 09, 2008, 17:22:05 pmCytat: svonston w Października 09, 2008, 17:19:59 pmCytat: Stalker w Października 09, 2008, 17:19:31 pmZona wzywa buhhaaaaa Daj foto. heheh nie oto chodzi .Zona = Zone . W tym przypadku , strefa wokół Czarnobyla i poza nim , na której rozgrywa sie akcja Stalkera Otynolifejeden
Mi to rybka, ale fanbojom Sony łezki w oczach stanęły.
Cytat: Ciapkas w Października 09, 2008, 16:24:58 pmMi to rybka, ale fanbojom Sony łezki w oczach stanęły. Bez generalizacji proszę.
FANBOJ
Cytat: svonston w Października 09, 2008, 17:27:09 pmFANBOJ Odezwał się.
Hahahahah, proszę Cię, myślisz, że jestem fanbojem msu? xDDDDDDDD