Dostałes plusa na zgodę.
Niemożliwe, sprawdź jeszcze raz.
Mikes jak kiedyś spotkam Cię samego w worze to dostaniesz e-wpie**ol.
Stalker miales dac zdjecie,
powiedziales, ze pozyczysz
Cytat: dark\ w Października 11, 2008, 19:00:59 pmpowiedziales, ze pozyczysz bo pożyczę , ale nie widziałem się z kolesiem , a telefonu nie odbiera . Jutro jak będę wracał do kościoła to wlete do niego (mieszka gosc blisko kościoła farnego)
Spoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć)Ciapkas and ME
Moze by tak ktos z łaski swojej odpowiedzal na moje pytanie?
Cytat: Desser w Października 11, 2008, 19:02:53 pmMoze by tak ktos z łaski swojej odpowiedzal na moje pytanie? Suko.
Cytat: Stalker w Października 11, 2008, 19:03:05 pmCytat: dark\ w Października 11, 2008, 19:00:59 pmpowiedziales, ze pozyczysz bo pożyczę , ale nie widziałem się z kolesiem , a telefonu nie odbiera . Jutro jak będę wracał do kościoła to wlete do niego (mieszka gosc blisko kościoła farnego) nie klam
Cytat: Stalker w Października 11, 2008, 18:59:54 pmSpoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć)Ciapkas and ME Linki ci sie pojebalySpoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć)
http://www.allegro.pl/item450717387_controller_gamecube_rewelacyjny_zamiennik_tanio.htmlCo sadzicie o tym padzie? Warto kupic, nie rozpadnie sie po krotkim czasie? Potrzebuje ze 2-3 zeby miec na imprezy do Mario Karta, F-Zero i Burnout'a
Konbanwa
Cytat: kamiiru w Października 11, 2008, 20:06:01 pmKonbanwa Konba.. co ??
Zdaj raport Stalker który odcinek
Cytat: kamiiru w Października 11, 2008, 20:24:09 pmZdaj raport Stalker który odcinek Melduje towarzyszu ze właśnie przed chwila ukończyłem odcinek 15
Cytat: Stalker w Października 11, 2008, 21:03:25 pmCytat: kamiiru w Października 11, 2008, 20:24:09 pmZdaj raport Stalker który odcinek Melduje towarzyszu ze właśnie przed chwila ukończyłem odcinek 15 Widziałeś tą genialną scene z koncertem? To było takie słodkie że aż się wzruszyłem trochę
Nogi mnie bolą
Nie posiadam a apteki już pozamykane
Mówisz o tym jak tej malej pomogła ta druga , bo tej malej jakiś grubas zasłaniał widok na scenę ?
Cytat: Stalker w Października 11, 2008, 21:57:52 pmMówisz o tym jak tej malej pomogła ta druga , bo tej malej jakiś grubas zasłaniał widok na scenę ? Ta, Kagami zamieniła się miejscami z Konatą. Świetna scena. Czytaj troche napisów