Svon a mogę połączyć te dwie dobre rzeczy czyli jeżdzenie z wyobraźnią i używki + zabawa ?
Svon you're such a killjoy man
dostalem e-opierdol od svona
Spoko, że stałem się dla was jakąś tam wyrocznia, idolem i wzorem do naśladowania. Napawa mnie to optymizmem.
Sisior Trusia Ci juz nie wystarcza! Jak jestes biednym studentem to lepiej X'a bo ma 3 letnią gwaracje i tańsze gry.
Cytat: DEVIL w Października 12, 2008, 10:09:45 amSisior Trusia Ci juz nie wystarcza! Jak jestes biednym studentem to lepiej X'a bo ma 3 letnią gwaracje i tańsze gry.I nie jest crapem jak PS3.
Cytat: Lupi w Października 12, 2008, 10:16:25 amCytat: DEVIL w Października 12, 2008, 10:09:45 amSisior Trusia Ci juz nie wystarcza! Jak jestes biednym studentem to lepiej X'a bo ma 3 letnią gwaracje i tańsze gry.I nie jest crapem jak PS3.Idź pograć w vive piniate młodzieńcze i nie udzielaj się jak dorośli rozmawiają!
Cytat: DEVIL w Października 12, 2008, 10:09:45 amSisior Trusia Ci juz nie wystarcza! Jak jestes biednym studentem to lepiej X'a bo ma 3 letnią gwaracje i tańsze gry.A jak to je z tym sławetnym RRoDem?
Cytat: DEVIL w Października 12, 2008, 10:18:10 amCytat: Lupi w Października 12, 2008, 10:16:25 amCytat: DEVIL w Października 12, 2008, 10:09:45 amSisior Trusia Ci juz nie wystarcza! Jak jestes biednym studentem to lepiej X'a bo ma 3 letnią gwaracje i tańsze gry.I nie jest crapem jak PS3.Idź pograć w vive piniate młodzieńcze i nie udzielaj się jak dorośli rozmawiają!Idź pooglądaj Linger in Shadows staruszku.
Nie ma bata, częściej czy rzadziej RRoD cię i tak dosięgnie XO zasysa Bierz PS3
Nie stać mnie żeby kupować tą samą grę na dwie konsole.Ale widziałem CoD4, nie widzę różnicy.
Cytat: Wooyek w Października 12, 2008, 10:28:46 amNie stać mnie żeby kupować tą samą grę na dwie konsole.Ale widziałem CoD4, nie widzę różnicy.Trzeba było porównać online.
bo na x0 w codzie 4 mozna serwy wybierac? czy jak?zreszta, jak kogos nie laczy w codzie to ma ch*** inet i tyle
Dobra ziomy , dostałem cyfrówkę , zrobiłem zdjęcie , gdzie to wstawić ? (głupio jakoś tak mi )
Cytat: Stalker w Października 12, 2008, 10:39:31 amDobra ziomy , dostałem cyfrówkę , zrobiłem zdjęcie , gdzie to wstawić ? (głupio jakoś tak mi ) fotka.pl
Cytat: ruszmusk w Października 12, 2008, 10:39:52 amCytat: Stalker w Października 12, 2008, 10:39:31 amDobra ziomy , dostałem cyfrówkę , zrobiłem zdjęcie , gdzie to wstawić ? (głupio jakoś tak mi ) fotka.plNie , nie , to odpada
Galeria gameonly Dobry