Cytat: Stalker w Października 12, 2008, 16:46:46 pmAle się wkur**łem . Po ch*** dawałem zdjęcie ?! Co się stało?
Ale się wkur**łem . Po ch*** dawałem zdjęcie ?!
Nic sie ku*** nie stalo , ale czasami takie gadki szmatki Mnie do szalu doprowadzają . Sa ludzie którzy nie potrafią zrozumieć ze ktoś tak wygląda i już, tylko muszą sie do czegoś dopie**olić Arghhh
Cytat: Stalker w Października 12, 2008, 16:49:22 pmNic sie ku*** nie stalo , ale czasami takie gadki szmatki Mnie do szalu doprowadzają . Sa ludzie którzy nie potrafią zrozumieć ze ktoś tak wygląda i już, tylko muszą sie do czegoś dopie**olić Arghhh Ale Ty masz kompleksy, japierdole. Ryj se amputuj, bo w poniedziałek do roboty nie wyjdziesz.
Cytat: svonston w Października 12, 2008, 16:50:34 pmCytat: Stalker w Października 12, 2008, 16:49:22 pmNic sie ku*** nie stalo , ale czasami takie gadki szmatki Mnie do szalu doprowadzają . Sa ludzie którzy nie potrafią zrozumieć ze ktoś tak wygląda i już, tylko muszą sie do czegoś dopie**olić Arghhh Ale Ty masz kompleksy, japierdole. Ryj se amputuj, bo w poniedziałek do roboty nie wyjdziesz.Do szkoły*
Stalker uspokój się. Przecież nikt się z Ciebie nie smieje, a te docinki o twoim wieku olej i już geeez
Cytat: kamiiru w Października 12, 2008, 16:51:52 pmStalker uspokój się. Przecież nikt się z Ciebie nie smieje, a te docinki o twoim wieku olej i już geeezMyślę, że z tym wiekiem to nie chodzi głownie o wygląd...
XO się zjebał.
Dobra kit , nie bylo rozmowy. Moze czasami jestem przewrażliwiony i za dużo biorę na serio .
MGS4 - 0/10 - nie gralem w 3 wiec narazie 4 sobie lezy i czeka...
Dobra ziomy. Yo niga . E-Peace Opublikowane: Październik 12, 2008, 16:56:41 Ej, Gral ktos kiedy w MGS3 na emulatorze PCSX2 . Jak tak , to niech mówi czy gra chodzi dobrze
Cytat: aphelion w Października 12, 2008, 16:57:18 pmMGS4 - 0/10 - nie gralem w 3 wiec narazie 4 sobie lezy i czeka...><
Przeglądam allegro i dochodze do wniosku żę bardziej się opyla kupić przerobioną PS2 bo dają 5 lat gwarancji
Myślałem o tym ale to wciąż niepewna decyzja
nie ma na nim gier które mnie interesują
Cytat: kamiiru w Października 12, 2008, 17:18:17 pm nie ma na nim gier które mnie interesująNiemożliwe.
Cytat: Lupi w Października 12, 2008, 17:25:18 pmCytat: kamiiru w Października 12, 2008, 17:18:17 pm nie ma na nim gier które mnie interesująNiemożliwe.Możliwe. Wszystko co multiplatformowe moge grac na PS3 a większość excslusivow z XO gram na PC i jestem happy.
Kamiiru, ale na Live jest taka osoba jak "s luk4s s" i nie zagrać z nim to grzech, więc...Spoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć)więc kupuj x0 nerdzie!
Ja tam nie umiem grać online. Wszyscy mnie odrazu zabijaja
Pozatym nie mam zamiaru płacić za Live bo nie gram w multi zbyt często.
CytujPozatym nie mam zamiaru płacić za Live bo nie gram w multi zbyt często.A wiesz, że za Live nie trzeba płacić jak się na nim nie gra? Taka ciekawostka.