lol tarniak na pigule dzisiaj
Cytat: kamiiru w Października 12, 2008, 22:59:19 pmlol tarniak na pigule dzisiaj I'm as straight as the line that you sniff up your noseI'm as hard as the booze that you swill down your throatI'm as bad as the shit you breath into your lungsAnd I'll fuck you up as fast as the pill on your tongue
Echhhhhhhhhhhhhhhhhhh....... wiedziałem, że tak będzie......... już nigdy więcej nie będę się radził na jakimkolwiek forum............... ehhhhhhhhhhhhh..... to tylko 400zł a laptop na lata, pewna konstrukcja...... To teraz sobie nie prześpię kilka nocy i wydumam..... dzięki za taką pomoc, ehhhhhhhhhh
Cytat: tarniak w Października 12, 2008, 23:01:47 pmCytat: kamiiru w Października 12, 2008, 22:59:19 pmlol tarniak na pigule dzisiaj And I'll fuck you up as fast as the pill on your tongue Fiu fiu fiu
Cytat: kamiiru w Października 12, 2008, 22:59:19 pmlol tarniak na pigule dzisiaj And I'll fuck you up as fast as the pill on your tongue
Cytat: setezer w Października 12, 2008, 23:07:31 pmEchhhhhhhhhhhhhhhhhhh....... wiedziałem, że tak będzie......... już nigdy więcej nie będę się radził na jakimkolwiek forum............... ehhhhhhhhhhhhh..... to tylko 400zł a laptop na lata, pewna konstrukcja...... To teraz sobie nie prześpię kilka nocy i wydumam..... dzięki za taką pomoc, ehhhhhhhhhhEchhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh.....................
Cytat: Lupi w Października 12, 2008, 23:11:44 pmCytat: setezer w Października 12, 2008, 23:07:31 pmEchhhhhhhhhhhhhhhhhhh....... wiedziałem, że tak będzie......... już nigdy więcej nie będę się radził na jakimkolwiek forum............... ehhhhhhhhhhhhh..... to tylko 400zł a laptop na lata, pewna konstrukcja...... To teraz sobie nie prześpię kilka nocy i wydumam..... dzięki za taką pomoc, ehhhhhhhhhhEchhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh..................... Też czujecie że Set ostatnio się trochę zmienił ?Noli me tangere eechhhhhh
Cytat: Bloo w Października 12, 2008, 23:14:19 pmCytat: Lupi w Października 12, 2008, 23:11:44 pmCytat: setezer w Października 12, 2008, 23:07:31 pmEchhhhhhhhhhhhhhhhhhh....... wiedziałem, że tak będzie......... już nigdy więcej nie będę się radził na jakimkolwiek forum............... ehhhhhhhhhhhhh..... to tylko 400zł a laptop na lata, pewna konstrukcja...... To teraz sobie nie prześpię kilka nocy i wydumam..... dzięki za taką pomoc, ehhhhhhhhhhEchhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh..................... Też czujecie że Set ostatnio się trochę zmienił ?Noli me tangere eechhhhhhNa studia poszedł! Pewnie się złamał i zaliczył jakąś imprezę.
Toruń zmienia ludzi. Nawet tych najdziwniejszych.
Cytat: Lupi w Października 12, 2008, 23:18:51 pmToruń zmienia ludzi. Nawet tych najdziwniejszych. Nie dziwnych, a EKSCENTRYCZNYCH!
Cytat: tarniak w Października 12, 2008, 23:19:46 pmCytat: Lupi w Października 12, 2008, 23:18:51 pmToruń zmienia ludzi. Nawet tych najdziwniejszych. Nie dziwnych, a EKSCENTRYCZNYCH!To samo tylko że Twoje ładniej brzmi.
ruch dzis w worze taki ze hoho
Witam Dostałem 1 z matmy, nie ma to jak dobrze rozpocząć tydzień
Cytat: Soul hunter 16 w Października 13, 2008, 14:05:54 pmWitam Dostałem 1 z matmy, nie ma to jak dobrze rozpocząć tydzień ...
Mass Effect już do mnie leci
Zresztą, czego się mnie znowu czepiasz Bloo? Próbuje mnie jechać to mu odpisuję w tym samym tonie. Jak masz ze mną jakiś problem to napisz jak większość użytkowników, którzy go mieli/mają, a nie dopierdalasz się co rusz do chujwieczego i o chujwieco.
Cytat: Patosław w Października 13, 2008, 13:35:50 pmMass Effect już do mnie leci A ja pożyczyłem X-klocka i mam Mass Effect z Girsami. Spoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć)Kto poratuje kodem na 48h?