Co wy tak wszyscy kobiety do avków dajecie?
Dobra zmieniłem avatar. ]:->
Wiem, że wolisz łysych panów z klockiem w gaciach
Axel Rose?
No ale ten, tak - wolę panów z klockiem w gaciach, sam tak chodzę, no ale bani łysej nie mam. He.
Svon 1 > Ciapkas 0Próbuj dalej stary Razz
Nie prowokuj go, za Twoje zdrowie, Ciapkas, za Twoje też, DEVIL. Joł.
Pijerdolisz żeś skejcik?
Kiedyś jeździłem na desce, ale nie uważam, iż należałem do tej subkultury. Noszę się tak, bo lepiej mieć kupę w gaciach, niż bułę z fiuta i jaj. Luz w kroku i jazda. Poza tym fajnie tak, jak paseczek dynda sobie kolo pindola, ten kroczek tak w kolanach, szerokie buty, bluza z kapturem, choć nie zaprzeczam, iż pomykam w sweterkach (romby <3). Nie, nie jestem skejcik.
Cytat: svonston w Października 16, 2008, 21:19:00 pmNie prowokuj go, za Twoje zdrowie, Ciapkas, za Twoje też, DEVIL. Joł. Ja za tego obwiesia nigdy nie wypije.
Dobra, nie musisz się tłumaczyć, podjąłem decyzję, że jednak nie zbieram ekipy na Ciebie.
tak! a przede wszystkim jesteś dzifką pucharkową.
Szkoda, na ławce już zebrała się moja. Cool
Nie wiem co Ci odpisać, mnie też zszokowały Twoje teksty więc jesteśmy kwita.Opublikowane: Październik 16, 2008, 21:32:12 Kurna napisać coś komuś a ten ktoś idzie se (mówię o mjuziku)
XO to i tak najmniejsze zło.
Można się łączyć. Szczególnie optymizmem napawa fakt crapowatości MS2.
Sprzedałbym PS3 w pizdu, ale potrzymam ją w oczekiwaniu na lepsze czasy.
xd
Cytat: LesiuGR w Października 16, 2008, 21:47:23 pmxdLesiu, swoją drogą, masz 7" ASA, tą z 'When We Fall', 'Spiral' i 'You Know You Tried'?A, no i jak Ci się demko podoba ?
To poczekasz do końca 2009.