A ja nie mam życia i siedzę na forum
Heh nudno w ch** nie ma co robić Do tego muszę się w końcu zebrać w kupę i zaprosić gdzieś pewną dziewczynę :D Mam już COD 4 to możemy grać jak coś Stalker.Z juve?! W życiu !
Zapros Soul ta dupcie i baw sie
Cytat: Stalker w Października 17, 2008, 18:05:11 pmZapros Soul ta dupcie i baw sie Trza bendzie !
Cytat: Soul hunter 16 w Października 17, 2008, 17:59:38 pmA ja nie mam życia i siedzę na forum Spokrewniony z juve?
grr
wybacz dawid, ale w tym momencie kompletnie zniszczyles juz nasza e-znajomosc usuwam cie z listy friendsow!
Zdradziłaś ku**o mnie pistolet sobie kupięAle nie zastrzelę się, bo mam Cię ku*** głęboko w dupie.Ref x2:Chryzantemy złociste...
dawid, daruj sobie ok? to ty zaczaleskupilem pare dni temu .skate na x0, tera przetestuje, hihi <nolife mode on>
Fajnie, nadal nie mam klocuszka.Do której jutro poczta rozwozi paczki?
Sklep PE nie dosyć, że nie wysłał mi dzisiaj gry, to jeszcze nie raczył napisać dlaczego >> Co za łosie.
Saints Row 2
Wychodzi coś na xboxa ciekawego w grudniu?
Nie wiem czy nie kupie LBP
Miałem nie kupować, bo po pograniu trochę w bete na kolana mnie nie rzuciło, ale przeczytałem te wszystkie artykuły na głównej i w sumie, może to będzie dobre c'nie?