Cytat: DEVIL w Października 18, 2008, 09:25:25 amTak tak, a osta nadal mam Ja nie widzę.
Tak tak, a osta nadal mam
Bo właśnie zkiknął , a tak się do niego przywiązałem .
Cytat: DEVIL w Października 18, 2008, 09:36:56 amBo właśnie zkiknął , a tak się do niego przywiązałem .Chcesz z powrotem, trochę na dłużej?
A bedzie taki sam?
Cytat: DEVIL w Października 18, 2008, 09:40:53 amA bedzie taki sam? Koloru zielonego i o tej samej treści chcesz? DEVIL, nie chcesz sprzedać Burnout Paradise?
A sa jakieś inne kolory do wyboru?
A Burnouta bede miał na sprzedaz jak podwędze kuzynowi bo swojego już dawno sprzedałem .
Cytat: DEVIL w Października 18, 2008, 09:45:32 amA sa jakieś inne kolory do wyboru? Mogę Cię Uciszyć albo Moderować, ale wtedy nie będziesz mógł pisać.
Uprzejmie informujemy, że czytelnicy tego forum należą do różnorodnych kultur, wyznań, narodowości, grup, subkultur, sekt, zespołów i kółek szkolnych, więc dajcie nam zagrać w LittleBigPlanet.
Nie wiem czemu się tak pienicie na ludzi którzy już grają w GoW2. Jakbyście Wy wszystko mieli orginalne i legalnie ściągnięte
Fajnie jakby ktos zaspoilerował ciapkasowi ending.
Idę sobie pobiegać z 10km zrobię i starczy.
Ja po dwóch łykam płuca
Cytat: Ciapkas w Października 18, 2008, 13:50:57 pmJa po dwóch łykam płuca po 2 km ?! Ja (chociaż kondycja nie ta sama ) pobiegnę może z 6 Ciapeek , czy ty aby nie palisz ?!
Uczestniczę tez w pomocy dla Wolontariatu
Cytat: Stalker w Października 18, 2008, 14:14:06 pmUczestniczę tez w pomocy dla Wolontariatu Jak można pomagać w wolontariacie skoro wolontariat = nieodpłatna pomoc?
Cytat: tarniak w Października 18, 2008, 14:17:47 pmCytat: Stalker w Października 18, 2008, 14:14:06 pmUczestniczę tez w pomocy dla Wolontariatu Jak można pomagać w wolontariacie skoro wolontariat = nieodpłatna pomoc? Nie wiem , od czasów jak wolontariat u nas jest , to pomagam . Fajne atmosfera , fajni ludzi , zawsze ta sama ekipa . Ludzie się cieszą jak im pomagamy
Cytat: Marins w Października 18, 2008, 13:28:21 pmIdę sobie pobiegać z 10km zrobię i starczy.Jeżeli dopiero zaczynasz to biegaj mniejsze odległości 6/7 km biegane systematycznie tak nie męczy a daje dobre efekty
Sprint RULZZZZZZ Swojego czasu zapierdalałem jak mały motorek Ale teraz już jestem stary