BTW, jak to jest z tymi pierdolonymi pingami, czemu mam wysokie jak ch** i nie mogę grać w CoD-a
Ej, Marins dał mi minusa, bo ja mu dałem minusa, joł!
Cytat: ruszmusk w Października 18, 2008, 15:06:10 pmEj, Marins dał mi minusa, bo ja mu dałem minusa, joł! Skarżypyta. Opublikowane: Październik 18, 2008, 15:12:37 Zresztą jakby plusy i minusy miały jakąkolwiek wartość na GO
Cytat: Marins w Października 18, 2008, 15:15:29 pmCytat: ruszmusk w Października 18, 2008, 15:06:10 pmEj, Marins dał mi minusa, bo ja mu dałem minusa, joł! Skarżypyta. Opublikowane: Październik 18, 2008, 15:12:37 Zresztą jakby plusy i minusy miały jakąkolwiek wartość na GO Chcesz mi wmówić, że za 100 plusów nie dostanę nagrody? Że niby Trusio znowu mnie okłamał?
Kuźwa ten cymbał Deek już drugi raz chwali się piractwem. Zbanować buraka!
Przynajmniej pisze relacje z gry przed premierą i pomaga zadecydować o kupnie. Minusy od Ciebie mogą jedynie sprawić, że przestanie pisać o piraconych grach, a nie piracić i gówno z tego mieć będziemy.
Niedługo skończę the bourne conspiracy jest ktoś chętny na wymianę ? Gierka jest typowo na jeden raz
Zależy czy chcesz łoić na multi
Najlepszego
Na początek będzie dostawał "-" codziennie ;]Opublikowane: Październik 18, 2008, 17:29:55 Far Cry mnie je**e, ale na kimś musze wyładować złość z powodu gearsów, c'nie?