Zobaczcie dziewczyny jakie ta Melua ma włosy.Wiekszośc z was ma wlosy krutkie albo na tzw. pazia. I własnie to was gubi w naszych oczach. My wolimy jak dziewczyna ma troche durzsze wlosy. Jest przynajmniej za co chycić. Powiem wam tak szczeże jako byly fotomodel ktury mial durzo do czynienia z kobietami. Otusz prawdziwy men zawsze wybieże ta co ma durzsze wlosy. ale nie o to chodzi. Np. moja ksierzniczka gdyby teraz se scioła wlosy na krutko to jusz za kilka dni bylbym z innom. Ubrac sie tesz nie umiecie. Nie bede sie rospisywal na temat ubioru waszego bo wiecie jaki ja mam gust. Np. musi być w szpilkach żebym z taką gadał. Zaraz na pewno pojawiom sie samce kturzy bedą bronic swoich niewiast. Bedą muwic że dziewczyna z krutkimi wlosami jest ladniejsza od tej co ma dłurzsze itp. A co majom muwić jak to ich laski? Ostatnio spotkalem pieknom sacharyneczke nie powiem wykrztalcona jak ja umie 4 jezyki ( ja znam 6 ) charakter zabujczy. Morzna powiedziec że ideał. Ale co z tego jak miala krutkie wlosy? Mnie takie nie jarajom. Gdyby miala dłurzsze to mogła by miec nawet adidasy na nogach zamiast szpilek to wtedy bym z nia gadał. Pamietajcie. Dla nas liczy sie wygląd a nie charakter. I jeszcze jedno. Dzisiejszy merzczyzna lepiej chodzi ubrany nisz wy. Wstyćcie się. Ja np. jestem uczulony na czystość. Zawsze chodze do kosmetyczki no prawie zawsze żeby mi paznokcie pod piłowała i zrobila od powiedni makijasz. Rzeluje włosy to jusz wiecie. Spodnie muszom być na kancik do tego odpowiednie moka syny na nogi i jestem zrobiony na glanc. Na siłke i fitnes chodze tesz. W koncu z czego bym mial ten tzw. kaloryfer na bżuchu? Tylko z siłki i fitness. Jeśli np. bedziecie miec krutkie wlosy to nawet morze wam nie pomuc uśmiech. Ok. dobra. Czasami usmiech pomaga że złowicie kogoś. A wiecie czemu wam pomaga ten sztuczny usmiech? Bo usmiechacie sie do danego mena z odleglości zamiast z bliska. chcecie tym samym pokazac jakie to macie zęby białe. nie trudno byloby sie dopaczeć jak byscie sie usmiechnęły z bliska że na zebach macie gume do żucia. Ładnie to tak oszukiwac że zamiast bialych ząbkuw ma sie na nich gume?Z daleka to widac ja białe ząbki. Gdyby nie guma to wasze zeby byly by w koloże jesiennego liścia. Takrze drogie panie do dziela i dbać nie tylko o wlosy ale o całokształ min. o zęby bo mamy 21 wiek. wuwuwu.czuly-wojtek.blog.onet.plczuly_wojtek@poczta.onet.pl , 18.10.2008 11:57
Ale mam dylemat czy brać Fable 2 czy FarCry'a 2.
Cytat: Lupi w Października 18, 2008, 17:47:53 pmAle mam dylemat czy brać Fable 2 czy FarCry'a 2. moze w wyborze pomoze ci fakt, ze FC2 otrzymal oficjalny znaczek jakosci 'juve26 poleca', a fable dwa moze jedynie pomarzyc o takim wyroznieniu
Cytat: Lupi w Października 18, 2008, 17:47:53 pmAle mam dylemat czy brać Fable 2 czy FarCry'a 2. ku*** bierz Far Cry 2 nad czym sie tu zastanawiac
Ja na 100% biorę FC2 na premierę (dopiero później Fabel 2 ) . FC2 zmiecie wszystkich i wszystko HA!
Cytat: Stalker w Października 18, 2008, 18:50:24 pmJa na 100% biorę FC2 na premierę (dopiero później Fabel 2 ) . FC2 zmiecie wszystkich i wszystko HA! Guitar Hero:WT i LBP nic nie zmiecie
Bloo ogólnie czy w całym evencie ?
Cytat: Soul hunter 16 w Października 18, 2008, 19:35:15 pmBloo ogólnie czy w całym evencie ?Ogólnie, najbardziej upierdliwe cone challange.
ja biorę FC2
Pizza hut wymiata
Opublikowane: Październik 18, 2008, 20:45:53 Chlopaki nie zapomnije o dead space gra ku*** zamiata
Cytat: Tango w Października 18, 2008, 20:47:15 pmOpublikowane: Październik 18, 2008, 20:45:53 Chlopaki nie zapomnije o dead space gra ku*** zamiata Był jakiś moment kiedy naprawdę się przestraszyłeś ?