0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Cytat: Wooyek w Października 19, 2008, 17:57:11 pmSpokój tam, bo skrócę łańcuch Taki młody a taki pyskaty Ja mam więcej plusów i ja tutaj rządze.
Spokój tam, bo skrócę łańcuch Taki młody a taki pyskaty
Dalej Xboty wspierać bloo ps3fanboj nie może wygrać !!
Cytat: Soul hunter 16 w Października 19, 2008, 18:04:33 pmDalej Xboty wspierać bloo ps3fanboj nie może wygrać !!Ty w zupełności wystarczysz.
Jak tatus da plusa to nie ma ch*ja we wsi
Czy to coś wygrału pólfinał: Jak tak to składmcie nawet, to nie może być prawda my nie możemy byc przecież krajem samych idiotów i krajem trzeciego świada w jednym! I jeszcze oni klaskają LOL no zabuijcie mnie prosze!
Cytat: DEVIL w Października 19, 2008, 18:09:51 pmCzy to coś wygrału pólfinał: Jak tak to składmcie nawet, to nie może być prawda my nie możemy byc przecież krajem samych idiotów i krajem trzeciego świada w jednym! I jeszcze oni klaskają LOL no zabuijcie mnie prosze!Jak wygra ktoś co śpiewa albo tańczy to będzie bez sensu
Cytat: Johnny B. Goode w Października 19, 2008, 18:11:32 pmCytat: DEVIL w Października 19, 2008, 18:09:51 pmCzy to coś wygrału pólfinał: Jak tak to składmcie nawet, to nie może być prawda my nie możemy byc przecież krajem samych idiotów i krajem trzeciego świada w jednym! I jeszcze oni klaskają LOL no zabuijcie mnie prosze!Jak wygra ktoś co śpiewa albo tańczy to będzie bez sensu Jak mamy nie być krajem idiotów skoro ludzie sie takimi programami podniecają
Cytat: windomearl w Października 19, 2008, 18:14:24 pmCytat: Johnny B. Goode w Października 19, 2008, 18:11:32 pmCytat: DEVIL w Października 19, 2008, 18:09:51 pmCzy to coś wygrału pólfinał: Jak tak to składmcie nawet, to nie może być prawda my nie możemy byc przecież krajem samych idiotów i krajem trzeciego świada w jednym! I jeszcze oni klaskają LOL no zabuijcie mnie prosze!Jak wygra ktoś co śpiewa albo tańczy to będzie bez sensu Jak mamy nie być krajem idiotów skoro ludzie sie takimi programami podniecają I wolą M jak miłość zamiast Ligi Mistrzów .
I pomyśleć że to za przeproszeniem gówno albo jeszcze gorszy Taniec z Pizdami jest o 20, a Lśnienie musi być w nocy żeby przez przypadek nikt nie obejrzał. Fukin' idiots
mi tesh
Cytat: juve26 w Października 19, 2008, 18:27:05 pmmi tesh Juve, jeśli jesteś LesiemPL to przyznaj się lepiej od razu.
Działa.
Doszły mnie słuchy, że gg pada przez użytkownika : Snake_Plissken