CytujCiapkas, Tomek czasem pierdoli jak potłuczony to fakt, mógłby wyluzować, ale gra mi się z nim na prawde dobrze, szczególnie w CoD4 i myślę że to jest całkiem spoko koleś.Podobnie Marcepan. Spoko koleś, tylko na forum łapie jakieś spiny.
Ciapkas, Tomek czasem pierdoli jak potłuczony to fakt, mógłby wyluzować, ale gra mi się z nim na prawde dobrze, szczególnie w CoD4 i myślę że to jest całkiem spoko koleś.
Pewno chodzi o PSN.
Do MarcePana nic nie mam, można powiedzieć, że go e-znam. Ale Tomasz to dla mnie zupełny wybryk natury.
@Wujek: Średnio wyszło Ci to kozaczenie
Znowu wpisze "Avatar" w Google Images i da tutaj.
Zaraz pewnie wrzuci "tu bylo zdjęcie użytkownika ale jest zbyt seksowny zeby je wyswietlić"
O Mikes ma znowu ten z moczem fajnusi
Cytat: kamiiru w Października 19, 2008, 21:53:27 pmO Mikes ma znowu ten z moczem fajnusiNo, i już zostaje na stałe, jak flaszka musica. Ten avatar to cząstka mojej duszy.A teraz niech svonston napisze coś o sikaniu do ryja
Znów se sikasz do buzi.
Oglądałem tylko fragmenty i naprawdę nie rozumiem całego hype'u wokół ekranizacji, co innego książka, mój pierwszy horror, ehh byłem posrany
Cytat: Bloo w Października 19, 2008, 23:55:50 pmOglądałem tylko fragmenty i naprawdę nie rozumiem całego hype'u wokół ekranizacji, co innego książka, mój pierwszy horror, ehh byłem posrany Byłeś posrany czytając? Heh, nigdy nie czytałem żadnego horroru, nie wyobrażam sobie bać się czegoś, co jest jedynie opisanie No, ale pewnie jednak to działa - miliony czytelników Kinga chyba się nie mylą.
Pomyśl zatem jak zadziałała by sprowokowana Kingiem wyobraźnia wzmocniona dobrym kwasem!
hihihi,2 miejsce na hlc, nagrody - starter z 500zl z heyah oraz w880
Cytat: dark\ w Października 20, 2008, 01:18:14 amhihihi,2 miejsce na hlc, nagrody - starter z 500zl z heyah oraz w880HuhuhuhW jakiej grze ?Gratki