Siemacie. Do woja mnie biorą, ku***.
Cytat: svonston w Października 21, 2008, 08:00:06 amSiemacie. Do woja mnie biorą, ku***. Ha, HA! No to joł :*.
Ile jeszcze wolnego masz farciarzu ?
Cytat: Marins w Października 21, 2008, 07:54:27 amIle jeszcze wolnego masz farciarzu ? 5 listopada dopiero idę do pracy Ale nie myśl sobie że nic nie robię, cały czas jestem na froncie, więc lekko nie ma
Podajcie jakiś link do dobrych głośników do Ps3 i żeby dało podlaczyć się bez żadnych kombinacji.
Cytat: Johnny B. Goode w Października 21, 2008, 16:32:12 pmPodajcie jakiś link do dobrych głośników do Ps3 i żeby dało podlaczyć się bez żadnych kombinacji.http://www.logitech.pl/produkty/glosniki-personal-audio/glosniki-domowe-i-komputerowe/single/z-5500-digital.html Kupisz je oczywiście taniej niż na tej stronie.Kup sobie lepiej dobre słuchawki.Granie na słuchawkach daje rade i to konkretnie.
Z taką, że musiał zwolnić, by się zawrócić, co trochę obniżyło jego średnią prędkość.
Dajcie jakieś do 150 zł z wejściem optycznym.
Dupaś, nie matematyk, ot co.
Cytat: Miazga w Października 21, 2008, 16:52:24 pmZ taką, że musiał zwolnić, by się zawrócić, co trochę obniżyło jego średnią prędkość.Za duży ku*** random xd
Jeszcze kup sobie takie oldskulowe, paskudne, zielone buty adasia, to w ogóle e-respekt
Czas powiedzieć rodzicom, że jednak nie jesteś genialnym dzieckiem.