Cytat: tarniak w Października 21, 2008, 18:30:45 pmCytujnformatyce. Kiedyś chciałem isć na coś związanego z angielskim (lub inne językowe) ale po tym nudną prace bym miał raczej.Za to po infie, będziesz miał w ch** ekscytującą. Balansowanie na granicy życia i śmierci gwarantowane. hehe, akurat nie chodzi o adrenaline Praca informatyka też może być czasem nudna ale generalnie obcowanie ze sprzętem i różnymi bajerami podoba mi się bardziej niż tłumaczenie czegoś na zlecenie.
Cytujnformatyce. Kiedyś chciałem isć na coś związanego z angielskim (lub inne językowe) ale po tym nudną prace bym miał raczej.Za to po infie, będziesz miał w ch** ekscytującą. Balansowanie na granicy życia i śmierci gwarantowane.
nformatyce. Kiedyś chciałem isć na coś związanego z angielskim (lub inne językowe) ale po tym nudną prace bym miał raczej.
Grał ktoś w grę co się zowie Eternal Sonata, joł?
Ja mam demko na PS3 ale wątpie czy bedzie chciało mi się go włanczać.
Cytat: Mikes w Października 21, 2008, 20:02:34 pmCytat: DEVIL w Października 21, 2008, 20:00:57 pmJa mam demko na PS3 ale wątpie czy bedzie chciało mi się go włanczać.lolNie śmiej się z przyszłego prawnika :\
Cytat: DEVIL w Października 21, 2008, 20:00:57 pmJa mam demko na PS3 ale wątpie czy bedzie chciało mi się go włanczać.lol
Cytat: Lupi w Października 21, 2008, 20:04:02 pmCytat: Mikes w Października 21, 2008, 20:02:34 pmCytat: DEVIL w Października 21, 2008, 20:00:57 pmJa mam demko na PS3 ale wątpie czy bedzie chciało mi się go włanczać.lolNie śmiej się z przyszłego prawnika :\Może histe zda ale polaka opierdoli
Jak się zdaje niemca na podstawie jako 2. język oprócz angielskiego, to jest ustny, nie?
Oj pierdzielicie smuty polaka planuje zdac na 90%! Jak narazie nauka idzie mi dobrze żadnej lektury nie przeczytałem ale za to miałem 4 w 1 i 2 klasie .
Wychowawca nam mówił kiedyś, że jak się zdaje na rozsz. ang, to można niemca na podstawie.
Cytat: DEVIL w Października 21, 2008, 20:08:29 pmOj pierdzielicie smuty polaka planuje zdac na 90%! Jak narazie nauka idzie mi dobrze żadnej lektury nie przeczytałem ale za to miałem 4 w 1 i 2 klasie .Kurcze, weź się ogarnij. Po polsku pisać poprawnie nie potrafisz.
Ejjj, jestem wiejski bo podoba mi się kawałek Gym Class Heroes ft The Dream - Cookie Jar???
Cytat: MarcePan w Października 21, 2008, 20:18:29 pmEjjj, jestem wiejski bo podoba mi się kawałek Gym Class Heroes ft The Dream - Cookie Jar???tak
http://wrclaguna.wrzuta.pl/audio/sJBjk6fJqZ/the_chemical_brothers_burst_generator3majcie ten kawałek ziomy
Cytat: Stalker w Października 21, 2008, 20:35:36 pmhttp://wrclaguna.wrzuta.pl/audio/sJBjk6fJqZ/the_chemical_brothers_burst_generator3majcie ten kawałek ziomy Zaje....e!!!Już nie jestem wiejski?
Cytat: kamiiru w Października 21, 2008, 20:25:55 pmCytat: MarcePan w Października 21, 2008, 20:18:29 pmEjjj, jestem wiejski bo podoba mi się kawałek Gym Class Heroes ft The Dream - Cookie Jar???takKamiiru przypominasz mi mojego kumpla z Kobe. Jak przyleciał z Japonii i się ze mną witał to powiedział "Cześć, jestem japoński".
Cytat: MarcePan w Października 21, 2008, 20:33:55 pmCytat: kamiiru w Października 21, 2008, 20:25:55 pmCytat: MarcePan w Października 21, 2008, 20:18:29 pmEjjj, jestem wiejski bo podoba mi się kawałek Gym Class Heroes ft The Dream - Cookie Jar???takKamiiru przypominasz mi mojego kumpla z Kobe. Jak przyleciał z Japonii i się ze mną witał to powiedział "Cześć, jestem japoński". Soudana Z jakiego Kobe ?
Cytat: kamiiru w Października 21, 2008, 20:40:43 pmCytat: MarcePan w Października 21, 2008, 20:33:55 pmCytat: kamiiru w Października 21, 2008, 20:25:55 pmCytat: MarcePan w Października 21, 2008, 20:18:29 pmEjjj, jestem wiejski bo podoba mi się kawałek Gym Class Heroes ft The Dream - Cookie Jar???takKamiiru przypominasz mi mojego kumpla z Kobe. Jak przyleciał z Japonii i się ze mną witał to powiedział "Cześć, jestem japoński". Soudana Z jakiego Kobe ? Jak to z jakiego? Z japońskiego.
To Ty chyba nie byłeś nigdy na wiejskiej dyskotece.
Macie tak że jak pobieracie coś z rapidshare to co trochę ściągnie się przycina? WTF? Leci i nagle krótka zawieszka, co wydłuża czas pobierania.