Ode mnie za wiele ich nie ma, są gorsi na forum. errata: dużo gorsi.
Łooo mikes'a nikt nie lubi, ale on ma minusów !
widze, ze jak kiedys do Mikesa uzylem Miki, no to sie przyjelo!
Eee... no, Twój avatar mi się nie podoba czy jakoś tak.
Fight Club .
Co za nudny mecz .Tam gra kurde Roma z Czelsi a puszczają takie łajno..
jak na kwasie przylazł do szkoły to go nieźle popier-oli
Dawno nie byłem tak nahajpowany na żadną grę.
Ja gram w tego Clear Sky ok 3-4h na tydzień i nie daje rady. Najniższy poziom trudności a i tak co chwile gine
Pytam bo to laik i nie zdziwiłbym się jakby np. pomylił girsy z god of warem 2
Gh sssssssie pauke
Arrghhh kiedy ruszą te je**ne preordery GH4 Dawno nie byłem tak nahajpowany na żadną grę.
Cytat: Mikes w Października 22, 2008, 21:28:31 pmArrghhh kiedy ruszą te je**ne preordery GH4 Dawno nie byłem tak nahajpowany na żadną grę. Ja też czekam tylko ile można.
Cytat: Johnny B. Goode w Października 22, 2008, 21:50:33 pmCytat: Mikes w Października 22, 2008, 21:28:31 pmArrghhh kiedy ruszą te je**ne preordery GH4 Dawno nie byłem tak nahajpowany na żadną grę. Ja też czekam tylko ile można.Wieczność Arghh
Cytat: Stalker w Października 22, 2008, 21:57:34 pmCytat: Johnny B. Goode w Października 22, 2008, 21:50:33 pmCytat: Mikes w Października 22, 2008, 21:28:31 pmArrghhh kiedy ruszą te je**ne preordery GH4 Dawno nie byłem tak nahajpowany na żadną grę. Ja też czekam tylko ile można.Wieczność Arghh Ja czekam na GH:WT tak jak ty na Girsy 2
GH:WT zasługuje na dyszkę z miejsca a Girsy 2 to nie wiem
Powie mi ktoś dlaczego Foka założył drugie konto i udaje nowego użytkownika?
Cytat: svonston w Października 22, 2008, 18:25:15 pmach te emotki jakże popularne u tego użytkownika i jaki tenże użytkownik wojowniczy jest na forum a jestem tu od kilku dni ....
Cytat: tarniak w Października 22, 2008, 18:29:34 pm...i już się panoszysz. hehehe . nie no ale jak widzę takie e-wojowanie to cedze max z tego nic nie poradzę że tak mam
...i już się panoszysz.
A, Usagi. Cześć, foka. Lul.Co za typ.