Powie mi ktoś dlaczego Foka założył drugie konto i udaje nowego użytkownika?
to ja bym mu wyje**l bana btw. gdzie uzytkownik swonston :\?
Svonki , ale masz oko . A Lupi prowadzi krwawa masakre na podwójne konta
Cytat: dark\ w Października 22, 2008, 22:13:16 pmto ja bym mu wyje**l bana btw. gdzie uzytkownik swonston :\?Ja bym Cię zbanował za to, ale nie mam moda.
Foka dostał bana na miesiąc gdyby ktoś chciał wiedzieć.
Cytat: Lupi w Października 22, 2008, 22:21:13 pmFoka dostał bana na miesiąc gdyby ktoś chciał wiedzieć. krwawa bestia Ile w sumie już dałeś banów ?
Cytat: Leenk w Października 21, 2008, 22:13:52 pmE, to ja też się nadaję na bana... mam tu jakieś stare konto ze starych czasów tylko nawet nie bardzo pamiętam jaki nick. Za stare, żeby dało się poznać.
E, to ja też się nadaję na bana... mam tu jakieś stare konto ze starych czasów tylko nawet nie bardzo pamiętam jaki nick.
Zachorowałem na zakup NHL09
Witam witam i o drogę pytam
dzien dobry, jadlem wczoraj na obiad polski zurek, dziekuje
ku*** mialem jutro grac w fc2 a mi xbox padł ku*** ja pie*****, ps3 rox
ja dzwonilem przed chwilą, zeby zmienic wersje na PS3, ale sie nie dalo, wiec odmowilem cale zamowienie. napisze jeszcze do pe, moze maja, to bym kupil u nich, a jak nie, to dead space
Cytat: Lupi w Października 22, 2008, 22:04:08 pmPowie mi ktoś dlaczego Foka założył drugie konto i udaje nowego użytkownika?Bo to złodziej. Kumpla wycyckał na ponad 100 zł.
Oglądam sobie doktor Hausa i muszę przyznać że nie głupi serial
Cytat: Solid Snake 1989 w Października 23, 2008, 13:47:57 pmOglądam sobie doktor Hausa i muszę przyznać że nie głupi serial Housa i to mi byki wytykają . Mozliwe, że jutro babka odda maturki to zobaczymi czy taka zła ta moja ortografia .
Cytat: DEVIL w Października 23, 2008, 16:37:58 pmCytat: Solid Snake 1989 w Października 23, 2008, 13:47:57 pmOglądam sobie doktor Hausa i muszę przyznać że nie głupi serial Housa i to mi byki wytykają . Mozliwe, że jutro babka odda maturki to zobaczymi czy taka zła ta moja ortografia .House'a?
Cytat: LesiuGR w Października 23, 2008, 16:39:54 pmCytat: DEVIL w Października 23, 2008, 16:37:58 pmCytat: Solid Snake 1989 w Października 23, 2008, 13:47:57 pmOglądam sobie doktor Hausa i muszę przyznać że nie głupi serial Housa i to mi byki wytykają . Mozliwe, że jutro babka odda maturki to zobaczymi czy taka zła ta moja ortografia .House'a? Ups zapatrzyłem się na ten błąd pierwszy .