ku*** , co wy dzisiaj macie z tym dawaniem dupska ;p ?
Cytat: Kresq w Października 23, 2008, 21:47:33 pmDziewczyna nie dała Spoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć)A w tym przypadku to naprawdę szkoda E-e, coś Ci się pomyliło, ale jedyna sytuacja, kiedy odpowiadam na takie coś, bo dla mnie śmieszne jest chwalić się jebaniem (jakby to jakaś super-moc była ). Joł.
Dziewczyna nie dała Spoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć)A w tym przypadku to naprawdę szkoda
Zastanawiam się czy jest jakieś ćwiczenie na dłuższą metę prócz walenia konia.Próbowałem dziś cośtam 6 prób Weider to jak mnie skurcz złapał to myślałem, że umieram :<
No co :< Przecież żartuję :<Ale z tym skurczem to prawda, miałem uczucie jakby mnie ktoś ścisnął z całej siły za bebech :<
Brzuszki robię codziennie, myślę, że problem w tym, że jak zawsze chciałem przedobrzyć i zamisat 3 sekund trzymałem koło 10.
Ahh fajna noc , ładnie pachnie. Jest zimno , ale chce się wyjść . Lekki wiaterek z okna , wnoszący zapach nocy . Przez okno widać ulice , rozświetlające mrok spowijający się do okola . Chyba zara pójdę się przejść
Nie wiem Mam czasami dni w których mam ochotę strzelić sobie w łeb
Obejrzalem nawet odcinek Lucky Stara , ale tylko na chwile pomogło (taki krotki uśmiech ) , później grałem chwilkę , ale nagle wszystko tracilo sens i urok .
Cytat: Stalker w Października 23, 2008, 22:35:35 pmNie wiem Mam czasami dni w których mam ochotę strzelić sobie w łeb Chyba jak prawie każdy
Cytat: Soul hunter 16 w Października 23, 2008, 22:37:47 pmCytat: Stalker w Października 23, 2008, 22:35:35 pmNie wiem Mam czasami dni w których mam ochotę strzelić sobie w łeb Chyba jak prawie każdy No, ja też mam Xboxa.
Fajna nutka, taki relax *_*Cytat: Stalker w Października 23, 2008, 22:37:28 pmObejrzalem nawet odcinek Lucky Stara , ale tylko na chwile pomogło (taki krotki uśmiech ) , później grałem chwilkę , ale nagle wszystko tracilo sens i urok . Widziałeś 22odc? Po nim napewno poprawiłby Ci się humor.
3ba
U mnie mgła jest. Kurde będzie zimno a ja na basen ide
PS3IDTomasz19(Bez tematu)« Wysłane do: b.szym : Dzisiaj o 21:54:49 »pierd** sie kutasie. Za tego ch*** to bym ci w morde dał fagasie je**ny
Cytat: kamiiru w Października 23, 2008, 22:45:29 pmU mnie mgła jest. Kurde będzie zimno a ja na basen ide O 23 na basen chodzisz? e-respekt
CytujPS3IDTomasz19(Bez tematu)« Wysłane do: b.szym : Dzisiaj o 21:54:49 »pierd** sie kutasie. Za tego ch*** to bym ci w morde dał fagasie je**nyPowiało grozą
Cytat: b.szym w Października 23, 2008, 22:54:40 pmCytujPS3IDTomasz19(Bez tematu)« Wysłane do: b.szym : Dzisiaj o 21:54:49 »pierd** sie kutasie. Za tego ch*** to bym ci w morde dał fagasie je**nyPowiało grozą