Porwie Cię focusem, taka współczesna czarna wołga
Cytat: b.szym w Października 23, 2008, 22:54:40 pmCytujPS3IDTomasz19(Bez tematu)« Wysłane do: b.szym : Dzisiaj o 21:54:49 »pierd** sie kutasie. Za tego ch*** to bym ci w morde dał fagasie je**nyPowiało grozą Porwie Cię focusem, taka współczesna czarna wołga
CytujPS3IDTomasz19(Bez tematu)« Wysłane do: b.szym : Dzisiaj o 21:54:49 »pierd** sie kutasie. Za tego ch*** to bym ci w morde dał fagasie je**nyPowiało grozą
PS3IDTomasz19(Bez tematu)« Wysłane do: b.szym : Dzisiaj o 21:54:49 »pierd** sie kutasie. Za tego ch*** to bym ci w morde dał fagasie je**ny
Cytat: Bloo w Października 23, 2008, 23:08:30 pmPorwie Cię focusem, taka współczesna czarna wołga To ja idę wykupić polisę na życie. Wreszcie będzie ze mnie jakiś pożytek.
Cytat: Bloo w Października 23, 2008, 23:08:30 pmCytat: b.szym w Października 23, 2008, 22:54:40 pmCytujPS3IDTomasz19(Bez tematu)« Wysłane do: b.szym : Dzisiaj o 21:54:49 »pierd** sie kutasie. Za tego ch*** to bym ci w morde dał fagasie je**nyPowiało grozą Porwie Cię focusem, taka współczesna czarna wołga Ty jaki masz samochód ?
Cytat: b.szym w Października 23, 2008, 23:11:31 pmCytat: Bloo w Października 23, 2008, 23:08:30 pmPorwie Cię focusem, taka współczesna czarna wołga To ja idę wykupić polisę na życie. Wreszcie będzie ze mnie jakiś pożytek. Nie licz na to, że zdążysz ją wykupić Żegnaj B.Szymie
Chce ktoś kod do bety Resistance 2?
Ta gra jest taka na 7/10
Nie zapomnij o
o co chodzi, dawid?bylem w sklepie po fc2 i facet zapytal sie mnie czy mam 18 lat, czy ja wygladam jak dziecko?
Cytat: juve26 w Października 24, 2008, 14:40:57 pmo co chodzi, dawid?bylem w sklepie po fc2 i facet zapytal sie mnie czy mam 18 lat, czy ja wygladam jak dziecko? Nie, wyglądasz jak pedał.
Cytuj3ba<obrazek z jezusem z tekstem "ja pie*****">
3ba
Cytat: Mikes w Października 23, 2008, 22:50:53 pmCytuj3ba<obrazek z jezusem z tekstem "ja pie*****">to Ty pisales c'nie
Wróci dziś w nocy, gdy usiądziesz SAM w ZIMNYM pokoju, przed ekranem TELEWIZORA wpatrując się w dymiącego PAPIEROSA...
Cztery ściany, pusty pokój wewnątrz serca samotnośćSzum telewizora kreujący na życie horoskopŚlepa wiedza pośród szczeniackich zachowańZ ręki do ręki godność sprzedana jak towarOdgłos rozmów z samym sobąNikt nie słyszyTo brak prostych przyczyn,w które by można naliczyćPrzy tym wzrok ten wbity nieustannie w kineskopW nienawiści do tych, dla których hajs jest receptąSmugi światła na twarzyKreślą zniekształcony obrazMiny, której grymas rzeczywistości nie chce oddaćTo on jest mordercą wziętym na raty z TescoRozumiałbyś protekcja przed życiowym mementoSkutecznym jak EmersonOrientTo dokucza jak torbielCisza, w której słychać własny oddechTak nas nauczono kochać miłością do złotaPonad sprawiedliwością fortunEpoka kurortu to marzenie w blokachDo snu, bo nic nie dzieje się tak po prostuNa nic wiedza naukowcówNa to nie ma lekówDla samotnych jak palec zostaje odliczanie sekund
Dostałem od nauczyciela od Wosu/historii torbe ze Stalkera Zaraz dam foto
Dostałem od nauczyciela od Wosu/historii torbe ze Stalkera Zaraz dam fotoTaka zarąbista z materiału na zakupy