http://www.papilot.pl/lifestyle/news/2008/10/1874-matka-sypiala-z-10letnim-synem.html
Cytat: Kresq w Października 26, 2008, 12:24:48 pmA jeśli chodziło o to "faaaaajny jesteś", to mnie akurat nie dziwią takie ewentualne zakazy jakie niektóre niepełnoletnie osoby mają. Kiedy ja jeszcze mieszkałem z rodzicami to zazwyczaj dziękowałem kiedy ojciec proponował mi browara do obiadu na przykład; po części dlatego, że zwyczajnie jakoś mnie to krępowało, a po części dlatego, że zwyczajnie nie lubię browara do obiadu. Ale to nie jest ważne. Ja po prostu zwyczajnie czaję, że niektórzy mogą mieć bardziej restrykcyjnych starych.[[Tylko, że takie zakazy kończą się tak...CytujA widzisz, niektórzy rodzice zabraniają swoim dzieciom, zarówno picia w domu jak i poza nim. A jak to się później kończy - pewnie większość wie Lepiej, żeby dzieciak wiedział, że nie musi chlać na zabój poza domem ukrywając się przed rodzicami.To tak, jak z moim kolegą z przedszkola. Miał zakaz jedzenia słodyczy przez cały tydzień, mógł tylko w weekend. Kończyło się to zawsze tak, że przez piątek, sobotę i niedzielę wpierdalał takie ilości, że w poniedziałek nigdy nie przychodził. Sranie, rzyganie, ból brzucha. Kumasz?
A jeśli chodziło o to "faaaaajny jesteś", to mnie akurat nie dziwią takie ewentualne zakazy jakie niektóre niepełnoletnie osoby mają. Kiedy ja jeszcze mieszkałem z rodzicami to zazwyczaj dziękowałem kiedy ojciec proponował mi browara do obiadu na przykład; po części dlatego, że zwyczajnie jakoś mnie to krępowało, a po części dlatego, że zwyczajnie nie lubię browara do obiadu. Ale to nie jest ważne. Ja po prostu zwyczajnie czaję, że niektórzy mogą mieć bardziej restrykcyjnych starych.[[
A widzisz, niektórzy rodzice zabraniają swoim dzieciom, zarówno picia w domu jak i poza nim. A jak to się później kończy - pewnie większość wie
Ja tam od zawsze wpierdalałem niezliczone ilości czipsów, słodyczy, przeróżnych torcików, ciasteczek itp. i mam niedowagę .
Cytat: Ibra w Października 26, 2008, 12:55:26 pmJa tam od zawsze wpierdalałem niezliczone ilości czipsów, słodyczy, przeróżnych torcików, ciasteczek itp. i mam niedowagę .Ja mam to samo.
Cytat: svonston w Października 26, 2008, 12:56:38 pmCytat: Ibra w Października 26, 2008, 12:55:26 pmJa tam od zawsze wpierdalałem niezliczone ilości czipsów, słodyczy, przeróżnych torcików, ciasteczek itp. i mam niedowagę .Ja mam to samo. Wpis.
No właśnie nie bardzo.... Ja nie jadam słodyczy, więc nie wiem jak to jest
Słaba wódka na weselu? To jaka to była (marka)?
http://www.allegro.pl/item460990723_buty_dc_shoes_radar_czarny_r_45_5_wyprzedaz.html Co myślicie dziewczyny ?
Cytat: DEVIL w Października 26, 2008, 11:45:12 amGdyby jeszcze starszych w domu nie było .O _oJa tam mogę spokojnie wypić piwo czy strzelić lufę przy rodzicach. Śmiesznie macie z tymi zakazami.
Gdyby jeszcze starszych w domu nie było .
Cytat: Diuk w Października 26, 2008, 13:34:45 pmSłaba wódka na weselu? To jaka to była (marka)?"Wódka weselna" o_________O
Cytat: svonston w Października 26, 2008, 11:46:13 amCytat: DEVIL w Października 26, 2008, 11:45:12 amGdyby jeszcze starszych w domu nie było .O _oJa tam mogę spokojnie wypić piwo czy strzelić lufę przy rodzicach. Śmiesznie macie z tymi zakazami.Co ku*** ?!
Co ku*** ?!
Ale kopała. C'nie?
Cytat: Ibra w Października 26, 2008, 13:41:20 pmAle kopała. C'nie? No własnie ni ch**. No ale na weselu w sumie wódka, nie kopie, cały czas jest sie w ruchu itepe.
O JA PIERDOLEEEE O_________________________O
Elfor powiedział mi że już nie jestem jego kolegą