A co może ne? :<
Cytat: windomearl w Października 28, 2008, 21:21:33 pmNie "puto" tylko "pute" Mikes Spolszczyłem to dziwko
Nie "puto" tylko "pute" Mikes
Czemu zawsze cosplay tak mnie śmieszy
Zmartwię was, Wór jest niemoderowany, ch***
A co svon zrobił?
Ta w niebieskim lepsza. A co svon zrobił?
Cytat: Snake_Plissken w Października 28, 2008, 21:46:41 pmA co svon zrobił? Dałem fotę Tarnego jak jeszcze był hiphopowym bananem.
Cytat: svonston w Października 28, 2008, 21:54:46 pmCytat: Snake_Plissken w Października 28, 2008, 21:46:41 pmA co svon zrobił? Dałem fotę Tarnego jak jeszcze był hiphopowym bananem. Nie byłem hiphopowy, tą bluzę wdziewam do dziś i bardzo ją lubię. Bardziej boli mnie to, jak młody na niej byłem .
Nie byłem hiphopowy, tą bluzę wdziewam do dziś i bardzo ją lubię. Bardziej boli mnie to, jak młody na niej byłem .
Primo, myślę, że ~15 minut różnicy między postami to za mało czasu na przekopanie połowy internetu. Secundo, zdjęcie z tymi Paniami już gdzieś widziałem. Tertio wystarczyło wpisać: "zelda girls cosplay"
Cytat: tarniak w Października 28, 2008, 21:56:09 pmCytat: svonston w Października 28, 2008, 21:54:46 pmCytat: Snake_Plissken w Października 28, 2008, 21:46:41 pmA co svon zrobił? Dałem fotę Tarnego jak jeszcze był hiphopowym bananem. Nie byłem hiphopowy, tą bluzę wdziewam do dziś i bardzo ją lubię. Bardziej boli mnie to, jak młody na niej byłem .Ej, myślałem, że uważasz mnie za ch***, bo odkopałem taką fote. W takim razie pjona.
Dlaczego ja nie mam tego w swojej teczce na Tarnego?
Nigdzie nie napisał, że nie uważa.
Cytat: tarniak w Października 28, 2008, 21:56:09 pmNie byłem hiphopowy, tą bluzę wdziewam do dziś i bardzo ją lubię. Bardziej boli mnie to, jak młody na niej byłem .Jakbyś teraz był stary
Targam Dextera
Ach, svon i proszę, nie dawaj byle dupcynglom mojego zdjęcia, to nie fair i nie jest git. ;]
nie dawaj byle dupcynglom mojego zdjęcia
Cytat: Wooyek w Października 28, 2008, 22:01:18 pmTargam DexteraNiesmaczne
Nie, pliz. Mogę dać inne kompromitujące fotki ze swojej strony, ale Lupiego i svona proszę o nie wklejanie moich żenujących zdjęć. Nie bądźcie chujkami.
Cytat: tarniak w Października 28, 2008, 22:03:30 pmAch, svon i proszę, nie dawaj byle dupcynglom mojego zdjęcia, to nie fair i nie jest git. ;]No, okej. A dostanę chociaż plusa na zachętę?
Cytujnie dawaj byle dupcynglom mojego zdjęciaPogadamy jak zobaczę to zdjęcia, a zapewniam, że zobaczę joł.
Cytat: Mikes w Października 28, 2008, 22:04:23 pmCytat: Wooyek w Października 28, 2008, 22:01:18 pmTargam DexteraNiesmaczne Młody jesteś, nie wiesz co dobre
Cytat: tarniak w Października 28, 2008, 22:04:26 pmNie, pliz. Mogę dać inne kompromitujące fotki ze swojej strony, ale Lupiego i svona proszę o nie wklejanie moich żenujących zdjęć. Nie bądźcie chujkami. Ale jakoś weszli w posiadanie tych zdjęć czyli musiałeś je kiedyś pokazywać
Tarniak, czy to oznacza, że byłeś elo-rap? Świat runął.