Cytat: Stalker w Października 30, 2008, 18:22:54 pmJeszcze 2 Nie bądź dziwka plusowa
Jeszcze 2
CHCE MIEC WIECEJ NIZ PLISSKA
Plisskin, bys, ku***, rozdawał warny tym co zasługują, jak siedzisz na forum w godzinach, jak jestem w szkole
ku*** tyle fajowych gier powychodziło, że nie mam pojęcia co by tu kupić: FC2, Fable 2, Fifa 09, NBA 09, Pure, SW:TFU, BiA:HH, DS, SR2...
polecam: fc2, f2, ds, fifa09reszte odradzam
Ibra, weź Fallouta 3 i Fable 2
Morda
NIE BIERZ FIFY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Juve chce mieć 2 miliony gieesa. Da radę na jutro? Pomóż :<
Cytat: Ciapkas w Października 30, 2008, 19:09:30 pmJuve chce mieć 2 miliony gieesa. Da radę na jutro? Pomóż :<Wyślij sms o treści "GS" na nr 0026.
Chciałbyś gs whore.
Cytat: Ciapkas w Października 30, 2008, 19:17:53 pmChciałbyś gs whore.Ja Ci dam ! A kto chcial miec 1000GS z COD4? !
Stalker, masz 1k GS w FC2?
Cytat: Stalker w Października 30, 2008, 19:18:54 pmCytat: Ciapkas w Października 30, 2008, 19:17:53 pmChciałbyś gs whore.Ja Ci dam ! A kto chcial miec 1000GS z COD4? ! to się nazywa ambicja a nie dziwkarstwo!
Nie bo chyba coś powyżej 500GSa
Cytat: Stalker w Października 30, 2008, 19:22:57 pmNie bo chyba coś powyżej 500GSa To na ch** piszesz, że masz 100%?