Cytat: Solid Snake 1989 w Października 30, 2008, 20:58:06 pmSzukam sponsora na Mirrors Edge...wpis
Szukam sponsora na Mirrors Edge...
Może mi ktoś podać adres sklepu NOR-BiT ? Sajt nie działa , przynajmniej u mnie.Halo? Jeszcze nikt z gimnazjum nie wrócił?
Cytat: Jurass w Października 31, 2008, 12:45:22 pmMoże mi ktoś podać adres sklepu NOR-BiT ? Sajt nie działa , przynajmniej u mnie.Halo? Jeszcze nikt z gimnazjum nie wrócił? Wszystkie dzieci w szkole siedzą temu taki spokój P.H.U. NOR-BITUl. 11 Listopada 14/156-300 Milicz
Jurek weź proszę zmniejsz podpis. Pomijam fakt, że jest oooooooogromny to jeszcze anomowany .
A tak na poważnie to poważnie mówisz? Widziałem u innych większe.
CytujA tak na poważnie to poważnie mówisz? Widziałem u innych większe.U kogo? Zaraz będzie opierdol.
Halloween
Cytat: tarniak w Października 31, 2008, 13:16:56 pmCytujA tak na poważnie to poważnie mówisz? Widziałem u innych większe.U kogo? Zaraz będzie opierdol. Nie pamiętam , jak znajdę to doniosę Zmniejszyłem na szybko ale jakość jest nie tegez to później trzeba nad tym popracować.
Mniej straszne niż moja wersja
Kupię, w przyszłym tygodniu wsiądę w jakiś autobus i pojadę do Rzeszowa, bo to czekanie na przesyłki mnie już dobija Opublikowane: Październik 31, 2008, 22:08:03 Ale obrazeczek w 'last played' to BiA ma świetny Kurde fajnie było w pierwszy dzień, co 5 minut wpadał mi achievement