@MarcePan: Pierwszej mi się buzia nie podoba, druga wygląda jak chomik, trzecia ładna, ale "konto fikcyjne", czwarta śliczna, piąta ładniutka.
Cytat: Snake_Plissken w Listopada 03, 2008, 08:04:48 amDzisiaj z Bielska wrócę z nową grą. Jaką?
Dzisiaj z Bielska wrócę z nową grą.
MarcePan - zanim dodasz je do znajomych zapytaj co według nich ma lepszą grafikę - "GeoW2" czy "Uncharted"? W przeciwnym wypadku możesz mieć później problem z podtrzymaniem znajomości.
Heh, widzę że nie tylko moderatorzy na GO nic nie wiedzą na temat połączenia for Mi osobiście by to nie przeszkadzało.
Cytat: dante2003 w Listopada 03, 2008, 15:44:57 pmHeh, widzę że nie tylko moderatorzy na GO nic nie wiedzą na temat połączenia for Mi osobiście by to nie przeszkadzało.Nie zniszczycie nam reputacji nie ma mowy .
Cytat: DEVIL w Listopada 03, 2008, 16:11:58 pmCytat: dante2003 w Listopada 03, 2008, 15:44:57 pmHeh, widzę że nie tylko moderatorzy na GO nic nie wiedzą na temat połączenia for Mi osobiście by to nie przeszkadzało.Nie zniszczycie nam reputacji nie ma mowy .No, nie chcemy tu brudasów.
Eeee...kto niby jest brudasem?
kurwa, ja jej nie mam
Czy tylko mi forum chodzi jak gówno?
Dostałem pierwszego w karierze osta Jestem z niego dumny
Cytat: Wooyek w Listopada 03, 2008, 17:10:05 pmDostałem pierwszego w karierze osta Jestem z niego dumny Chuligan z Ciebie.