Zamknęli już System Wars, jak będą chcieli zamknąć Wór, to również atakujemy.
04 lis 2008 18:43 | kubicz: czuje, ze po polaczeniu bede czesciej wpaqdal na forum. z tymi kolesiami moze byc niezla zabawa
Plissken daj link do tego obrazka bo mi się nie wyświetla
Jak ten ziomek wejdzie na nasze forum to jadę go jak psa
CytujPlissken daj link do tego obrazka bo mi się nie wyświetla http://www.neogo.pl/news/2008-11-03/14915/9ab62b5ef34a9854.jpgCytujJak ten ziomek wejdzie na nasze forum to jadę go jak psa Chyba Ci pomogę.
od razu jak kubicz wejdzie to dam mu plusa
ku*** z wrogiem sie będziesz bratał !?
nie wiedza jak sobie dac rade, boja sie ze "neonowcy" beda tam jechani?!
"Powiadają, że człowiek najbardziej obawia się tego co nieznane. Stan jaki zapanował na forach GameOnly oraz Neo Plus po powstaniu Neo GO zdaje się potwierdzać tę regułę. Nie ma się jednak czym przejmować, ani też martwić na zapas.Owszem, połączymy oba fora w jedno, ale postaramy się zrobić tak, by koszty tego zabiegu były możliwie jak najmniejsze, w czym, mamy nadzieję, nam pomożecie. Jak wynika z komentarzy na forum dostrzegacie zagrożenia (głównie w postaci braku klimatu) ale plusów już nie. Wiedzcie zatem, że nowe forum to także lepszy serwer, więcej użytkowników, a co za tym idzie ciekawsze dyskusje oraz sprawniejsza moderacja. W miarę możliwości po przenosinach na nowe serwery powrócą też takie bajery jak ShoutBox.Połączenie obu for nie nadejdzie dziś, ani nawet jutro. Jest to skomplikowany proces techniczny, na który potrzebujemy czasu. Z chęcią poczytamy też jak wy to widzicie, jakie macie pomysły związane z połączeniem obu for, podzielcie się tym z nami w komentarzach. Autora lub autorkę najlepszej propozycji nagrodzimy niespodzianką."
Cytat: LoNdEk w Listopada 04, 2008, 20:49:10 pm nie wiedza jak sobie dac rade, boja sie ze "neonowcy" beda tam jechani?! Nie ośmieszaj się LoNdEk, bo nawet nie wiadomo jak będzie wyglądało nowe forum.
Cytat: Lupi w Listopada 04, 2008, 20:50:35 pmCytat: LoNdEk w Listopada 04, 2008, 20:49:10 pm nie wiedza jak sobie dac rade, boja sie ze "neonowcy" beda tam jechani?! Nie ośmieszaj się LoNdEk, bo nawet nie wiadomo jak będzie wyglądało nowe forum. Nie widze innego powodu, aby zamykac tak popularny temat... przeciez jak Anonimowy wroci i to zobaczy to.... wy bedziecie go mieli na sumieniu...
PS3 to crap
Mam go gdzieś.
Cytat: Snake_Plissken w Listopada 04, 2008, 20:52:25 pmMam go gdzieś. Serca nie masz ;(@LupiWiem, ze macie sie zastanowic co z tym tematem zrobic, ale jakos takie zawieszanie tematow nie wrozy nic dobrego
Wiem, ze macie sie zastanowic co z tym tematem zrobic, ale jakos takie zawieszanie tematow nie wrozy nic dobrego