Mówię to teraz: Nie łączcie for bo będzie hejtersko-fajterski klimat.Nawet modzi przystąpią to boju, zobaczycie.
jak modzi okażą się burakami to zawsze mogą przestać być modami
Ale nabijałem killow w Codziku Aj!!
Cytat: Stalker w Listopada 04, 2008, 21:03:30 pmAle nabijałem killow w Codziku Aj!! Kogo to teraz obchodzi?
Poponuje aby Mody spamujące w worze zawarli pakt, który ma na celu wykańczanie Neonowcow , poprzez braku przymykania oka na przewinienia. Czyli jeden mały poślizg delikfenta (neonowca) ban/ost
Cytat: Stalker w Listopada 04, 2008, 21:10:22 pmPoponuje aby Mody spamujące w worze zawarli pakt, który ma na celu wykańczanie Neonowcow , poprzez braku przymykania oka na przewinienia. Czyli jeden mały poślizg delikfenta (neonowca) ban/ost A poza tym, to dobrze się, Stalker, czujesz?
Cytat: Lupi w Listopada 04, 2008, 21:13:09 pmCytat: Stalker w Listopada 04, 2008, 21:10:22 pmPoponuje aby Mody spamujące w worze zawarli pakt, który ma na celu wykańczanie Neonowcow , poprzez braku przymykania oka na przewinienia. Czyli jeden mały poślizg delikfenta (neonowca) ban/ost A poza tym, to dobrze się, Stalker, czujesz? ku*** , Zayebyscie , W , Zyciu , sie , lepiej , nie , czulem ,
Co do planow wojennych :Poponuje aby Mody spamujące w worze zawarli pakt, który ma na celu wykańczanie Neonowcow , poprzez braku przymykania oka na przewinienia. Czyli jeden mały poślizg delikfenta (neonowca) ban/ost: Listopad 04, 2008, 21:09:26 pmWojna sie zbliza . A co będzie jak ich mody będą bardziej stanowcze i krwawsze ? Surprised: Listopad 04, 2008, 21:10:22 pmEj Ciapkas , ju bicz ! Niedługo Ci styknie 20.000 GSa Mad
Kur/wa, kun, tyle jesteś na GO, a Wora nie przeglądasz? Toć nawet tutaj cytowali "brudasy", te kłótnie przez 5 stron. No, stary, teraz to się popisałeś...Cytat: KleksandraMiel coś wspominał o kulturze na połączonym forum więc chyba będzie chciał regulaminu podchodzącego bardziej pod nasz niż Wasz i tu już są schody... XDAha.
Miel coś wspominał o kulturze na połączonym forum więc chyba będzie chciał regulaminu podchodzącego bardziej pod nasz niż Wasz i tu już są schody... XD
ku*** , Zayebyscie , W , Zyciu , sie , lepiej , nie , czulem , ,
Cytat: svonstonKur/wa, kun, tyle jesteś na GO, a Wora nie przeglądasz? Toć nawet tutaj cytowali "brudasy", te kłótnie przez 5 stron. No, stary, teraz to się popisałeś...Cytat: KleksandraMiel coś wspominał o kulturze na połączonym forum więc chyba będzie chciał regulaminu podchodzącego bardziej pod nasz niż Wasz i tu już są schody... XDAha.ee?
Żeby nie być gołosłownym: dałem w podpis ANTY-PLISSKEN (Plissken to mod na GO), a ten napisał (w Worze, Wór jest niemoderowany) "Jaki c**j. "Coś jeszcze, ziomuś? W szukajce wpisałem "cwel". Wyniki? Proszę:- o Ty cwelu Mad- ssij bambusie Mad
Stalker ma abcd, zachowuje się jak oszołom(sorka:>), ale super się z nim gra bo non stop coś gada, a nie siedzi jak mysz pod miotłą.[/quoteAno, granie ze Stalkerem jest mocarne.
CytujStalker ma abcd, zachowuje się jak oszołom(sorka:>), ale super się z nim gra bo non stop coś gada, a nie siedzi jak mysz pod miotłą.[/quoteAno, granie ze Stalkerem jest mocarne.Nie posiadłeś umiejętności cytowania, zołnierzu.
Cytat: kun w Listopada 04, 2008, 21:18:12 pmCytat: svonstonKur/wa, kun, tyle jesteś na GO, a Wora nie przeglądasz? Toć nawet tutaj cytowali "brudasy", te kłótnie przez 5 stron. No, stary, teraz to się popisałeś...Cytat: KleksandraMiel coś wspominał o kulturze na połączonym forum więc chyba będzie chciał regulaminu podchodzącego bardziej pod nasz niż Wasz i tu już są schody... XDAha.ee?CytujŻeby nie być gołosłownym: dałem w podpis ANTY-PLISSKEN (Plissken to mod na GO), a ten napisał (w Worze, Wór jest niemoderowany) "Jaki c**j. "Coś jeszcze, ziomuś? W szukajce wpisałem "cwel". Wyniki? Proszę:- o Ty cwelu Mad- ssij bambusie Mad
Music, ale my wiemy, że Ty Wora nie odwiedzasz, także tam gucio wiesz o brudasach i innych wyzwiskach. W innych tematach tego nie ma, więc nie rób z siebie hiroł. E-lubię Cię, a tu taki zonk, eh.
ku***, przecież gdyby moderacja N+ zobaczyła 2 strony rozkminy na temat bobrowej sierści Jessiki, to by zawału dostali.
Prośba do Svonstona - przestań stary wypisywać już te pierdoły na forum N+. Teksty w stylu:Cytat: svonstonMusic, ale my wiemy, że Ty Wora nie odwiedzasz, także tam gucio wiesz o brudasach i innych wyzwiskach. W innych tematach tego nie ma, więc nie rób z siebie hiroł. E-lubię Cię, a tu taki zonk, eh.Zostaw na Wora.
Już zmieniłem posta, żebyś kun tak tego nie przeżywał. Jak by nie patrzeć, to to niestety prawda jest.Ekscytacji nie ma żadnej, dla mnie może zostać tak, jak jest.
Nie wiem co będzie z worem, to zależy m.in. od redakcji. Tak jak pisała Kleksia, sporo z naszych działań jest spowodowanych wytycznymi Miela, więc byćmoże to on zdecyduje co z tym zrobić.
Na forum był temat "wojny konsolowe", tylko zaczęło się robić zbyt buracko i powstała ankieta dla userów, która to miała zadecydować o zamknięciu bądź istnieniu tematu, głosy były podzielone prawie po równo, piszę prawie ponieważ więcej było przeciw tematowiMyślę że jakbyście zrobili to samo u siebie z Worem, to pewnie też zostałby zamknięty ponieważ większość osób w nim piszących pisze tam ot tak sobie i myślę że nie zależałoby im na utrzymaniu tematu. Może się mylę
Jak zabiorą nam wora to pójdę do redakcji N+ i wysadzę się w pizdu razem z nią
Już wiemy kto jest ten zły na N+!!!CytujNie wiem co będzie z worem, to zależy m.in. od redakcji. Tak jak pisała Kleksia, sporo z naszych działań jest spowodowanych wytycznymi Miela, więc byćmoże to on zdecyduje co z tym zrobić. tak..chłopaki wicie co robićA to cytat Egonszefa...podpadł mi chłopak....CytujNa forum był temat "wojny konsolowe", tylko zaczęło się robić zbyt buracko i powstała ankieta dla userów, która to miała zadecydować o zamknięciu bądź istnieniu tematu, głosy były podzielone prawie po równo, piszę prawie ponieważ więcej było przeciw tematowiMyślę że jakbyście zrobili to samo u siebie z Worem, to pewnie też zostałby zamknięty ponieważ większość osób w nim piszących pisze tam ot tak sobie i myślę że nie zależałoby im na utrzymaniu tematu. Może się mylęTo jest jawny atak na naszą świętość!!!
Cytat: Solid Snake 1989 w Listopada 04, 2008, 21:50:07 pmJuż wiemy kto jest ten zły na N+!!!CytujNie wiem co będzie z worem, to zależy m.in. od redakcji. Tak jak pisała Kleksia, sporo z naszych działań jest spowodowanych wytycznymi Miela, więc byćmoże to on zdecyduje co z tym zrobić. tak..chłopaki wicie co robićA to cytat Egonszefa...podpadł mi chłopak....CytujNa forum był temat "wojny konsolowe", tylko zaczęło się robić zbyt buracko i powstała ankieta dla userów, która to miała zadecydować o zamknięciu bądź istnieniu tematu, głosy były podzielone prawie po równo, piszę prawie ponieważ więcej było przeciw tematowiMyślę że jakbyście zrobili to samo u siebie z Worem, to pewnie też zostałby zamknięty ponieważ większość osób w nim piszących pisze tam ot tak sobie i myślę że nie zależałoby im na utrzymaniu tematu. Może się mylęTo jest jawny atak na naszą świętość!!!Mi też już zdążył chłopinka podpaść
Rozrysowałem cosik w "co was ostatnio rozśmieszyło"